BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Strib 443
Bettina Søgaard Nielsen
Bettina Søgaard Nielsen

Dagplejer

Adr.: Carl Nielsens Vej 33 Strib, 5500 Middelfart

Tlf.: 20954606

Jeg er ansat på 12. År i Strib Som dagplejer lægger jeg vægt på, at børnene har en alsidig og lærerig hverdag, fyldt med glæde, udvikling, frisk luft, venskaber og god mad. Dagene forløber med: -Morgenmad -Morgenlæsning- sang/ musik -Formiddagsmad der er et ordentligt måltid mad, fordi det giver en god formiddag. -Formiddagsaktivitet udfra læreplanstemaerne og ofte tilrettelagt udendørs. -Frokost, der et par gange i ugen består af varm mad, de andre dage serveres rugbrød, pålæg og grønt. -Middagssøvn -Eftermiddagsmad, grød, brød, frugt m.v. -Leg- og så hjem Privat er jeg mor til fire skønne børn på 20, 18, 14 og 12 år

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Jonna Knudsen
Jonna Knudsen

Dagplejer

Jeg har været dagplejer siden 92. Bor i hus sammen med min mand Jan og vores kat Lucky. Har en dejlig stor have med legehus, gynger og sandkasse. Vi har to voksne børn, som er flyttet hjemmefra, og 3 børnebørn. Jeg lægger vægt på trygge rammer, en rolig og stabil hverdag for børnene. Ude liv, ture til dyrene og fri leg, er en stor del af vores hverdag. Hverdagen ser nogenlunde sådan ud: Fri leg til alle er kommet Formiddagsmad: Brød/grød og frugt Aktiviteter: Leg i haven eller inde, tur til heste/får/rådyr, sang og musik, samvær med andre børn, gå ture i vores skønne natur. Frokost: Rugbrødsmadder, grønt, pasta Middagslur Eftermiddagsmad: Brød og frugt Leg inde eller i haven Vi er i heldagslegestue hver mandag.

Kis Hansen
Kis Hansen

Dagplejer

Jeg har været dagplejer af to omgange.første gang i 16 år og denne gang fra april 2018. Jeg er gift og har to voksne piger som er flyttet hjemmefra. Jeg har kat. Jeg lægger meget vægt på at skabe trygge rammer for børnene.vi er meget ude i haven og cykler også gerne en tur til stranden og til Røjle for at besøge en kollega. Ellers leger vi på værelset,vi er meget på gulvet hvor vi gør gymnastik og andre motorik øvelser. Jeg vil gerne gøre børnene så selvhjulpne som muligt. Vi synger og hygger. Jeg bager meget sammen med børnene og lægger meget vægt på vores kost.

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Pædagogisk supervisor

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Rikke Lind
Rikke Lind

Dagplejer

Jeg har været ansat som dagplejer i Strib siden 2006. Jeg er uddannet sygeplejerske, og har gennemgået dagpleje uddannelsen. Jeg er gift og har 2 børn, den ene er flyttet hjemme fra. Jeg har også en lille hund. Hunden opholder sig ikke sammen med dagplejebørnene. Mit hjem er røgfrit. I min dagpleje lægger jeg vægt på gode rutiner i hverdagen, som giver børnene tryghed. Jeg bruger de daglige rutiner, som et vigtigt læringsrum for børnene. Jeg arbejder målrettet med børnefællesskaber og på at gøre børnene selvhjulpne, hvilket styrker selvværdet. Hverdagen skal være fyldt med humor, ude liv, omsorg for hinanden og læring, alt sammen tilrettelagt ud fra de 6 læreplans temaer, den styrkede læreplan. Vores dag kunne se sådan ud: - Vi læser, synger laver puslespil, indtil alle er kommet. - kl 9.00 Formiddags mad; Årstidens frugt og brød eller grød. Efter kostpolitikken. - Aktiviteter; vi er ofte ude i haven eller i Stribs skønne natur, hvor børnene bliver udfordret motorisk og sanseligt. Vi bor tæt på strand, mose, rådyr, får og heste. - 11.30 Frokost; rugbrød med pålæg og årstidens grøntsager. - Middagssøvn. - Eftermiddags mad; Frugt, grønt, brød el. grød. - Inde/ude leg. Tak for i dag. Vi er i heldags legestue hver mandag

Tina Kjer
Tina Kjer

Dagplejer

Dagplejen i Røjle - En hverdag i balance. I den landlige dagpleje i Røjle nyder vi, at vi er tæt på naturen. Der er højt til himlen og masser af hjerterum. Fokus på børnenes udvikling - de understøttes i deres udvikling lige der hvor de er. Hvilket giver nogle selvhjulpende og robuste børn og skaber nogle gode børnefælleskaber. Alt i alt et herligt børnemiljø med masser af knus og kram. Jeg er Grøn Spire certificering, hvilket gør, at vi dyrker udelivet meget - vi har en årsplan, hvor vi har temaer alt efter årstid mv. Jeg har en Christiania-cykel, så vi kan udforske skov og strand samt besøge fx. kollegaer, lokale gartnerier mm. Hver mandag går vi i legestue i Børnehaven Bulderby i Strib, hvor vi er sammen med 3 andre dagplejer og deres børn. I legestuen har vi en aktivitetsplan med aktiviter både inde og ude samt i legestuen el. ude af huset. Legestuen er med til at skabe nogle gode relationer til flere børn og voksne. Jeg har været ansat som dagplejer i Middelfart kommune siden okt. 2006. Gennem årene har jeg modtaget kompetence-uddannelse til gavn for mit arbejde. Dagplejen er placeret i vores hus, som jeg deler sammen med min mand og vores to børn. Her har dagplejen deres eget rum, men vi benytter også resten af huset. Andre faciliteter er vores have, som har sandkasse, gynger, køkkenhave samt masser af plads til at boldre sig på. Vi er et røgfrit hjem og har ingen dyr.