BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Strib 442
Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Jette Rye Jørgensen
Jette Rye Jørgensen

Dagplejer

E-mail: J.rye.jorgensen@hotmail.com

Velkommen i Jettes dagpleje. Jeg startede som dagplejer i 1997. Hjemme hos os bor min mand Johnny. Vi har 3 voksne børn. Derudover vores hund,Louis. Jeg lægger stor vægt på udeliv, bla..gåture til skov og strand. Desuden lave aktiviteter der er tilpasset barnets behov samt alder. Værdier: Tryghed . Nærvær. Anerkendelse. Empati. Motorik. Sund kost. Sprog - sang , rim og remser. God og åben forældredialog. Møder børnene med smil og forståelse. Og ikke mindst, masser af opmærksomhed, knus og kram.

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Pædagogisk supervisor

Lone Lefoli Christensen
Lone Lefoli Christensen

Dagplejer

Adr.: Vestergade 64, 5500 Middelfart

Tlf.: 26396263 (M)

Velkommen til min dagpleje. Jeg har med stor glæde, været ansat som dagplejer siden 1995. Hos mig vil i møde min mand, Per og vores dejlige labrador Rufus. Per og jeg har to børn; Christina, som bor i Odense sammen med hendes mand og datter. Vi har også en søn Michael, som vi mistede i en trafikulykke år 2010. Hos mig bliver dit barn mødt med åbne arme, anerkendelse og forståelse. Her er masser af hjerterum, med plads til knus og kram. Det vigtigste for mig er at støtte dit barn i dets personlige udvikling. Jeg sørger for, at dit barn har en tryg hverdag, som er fyldt med glade og gode oplevelser, så som masser af sang, musik og motoriske aktiviteter. Vi bruger meget naturen, både som fordybelse og som ekstra rum, med højt til himlen og plads til at tumle. Jeg tilrettelægger dagen efter vejret, årstiden, børnenes humør, deres alsidige personlige udvikling eller hvad børnene lige et optaget af den dag. En sund kost er en selvfølgelighed hos mig. Mit hjem er 100 % røgfrit. Jeg lægger stor vægt på god kommunikation med forældrene, som bygger på ærlighed, åbenhed, gensidig respekt og empati. Kærlig hilsen Lone

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Ulla Bjørk Rasmussen
Ulla Bjørk Rasmussen

Dagplejer

Adr.: Tværvej 6, 5500 Middelfart

Tlf.: 60496561, 60496561 (M)

E-mail: Ullabl@stofanet.dk

Velkommen til min dagpleje profil. Mit navn er Ulla, og jeg har været dagplejer siden 2009. Jeg har to voksne børn som hedder Julie og Claes, der begge er flyttet hjemmefra. Jeg lægger stor vægt på at træne og øve børnenes selvhjulpenhed. Dette træner vi hver dag i bl.a.I gardarobesituationer, spisning og udeaktiviteter. Derudover ser jeg en stor vigtighed i at styrke børnenes motoriske evner, hvilket vi bl.a. gør ved at undersøge naturen, gå ture i skoven og ved stranden. Vi bor i et naturskønt områder med strand og skov tæt på os. Det bruger vi flittigt, da udelivet er en stor del af vores hverdag. Jeg går op i at børnene får en sund og varieret kost. Hos mig skal børnene føle sig trygge, set og hørt og der er altid plads til omsorg og nærvær. Jeg ser derudover en stor vigtighed i en god og åben forældrerelation.