BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Middelfart 664
Anita Kirstine Hansen
Anita Kirstine Hansen

Dagplejer

Adr.: Rugvænget 14, 5500 Middelfart

Tlf.: 41828093 (M)

E-mail: anita. hansen 050569@gmail.com

Hvem er jeg: Jeg hedder Anita Hansen født 05.05.69. Jeg er gift med Jan, vi har 2 børn, Gabrielle født d. 11.10.93 og Nicholai født d. 02.08.96. De er begge flyttet hjemme fra. Startede som dagplejer Januar 2002. Vores hjem er røgfrit. Vi har ingen husdyr. Vi bruger bryggers, køkken, gang og legeværelse til at lege i. Udendørs har jeg en lukket have, som børnene kan lege i. Aktiviteter: Mandag: er ofte en hjemme dag. Fredag i lige uger: Heldags legestue, Aktiviteter hos mig: Fødselsdags fest (vi kommer også gerne hjem til barnets fødselsdag), Udflugter og Afslutningsfest (for børn som skal i børnehave). Vi er ude hver dag, da vi er Grønne Spirer. Vi mødes i Grønne Spirer gruppen en gang i måneden ved eksempelvis Søbadet. Den dag aflevere og henter man sit barn der. De daglige rutiner deltager børnene i, idet omfang de kan. Det styrker deres selvværd, sprog og motorik. Det er lig med glade børn og børn der trives!!! Vi synger, høre/laver musik, danser/tumler, Vi er kreative, vi tegner/maler/klipper og klistre. Kosten er sund og varieret.Vi følger sundhedsstyrelsens kostråd og kommunens kostpolitik. Her tager vi den tid, det tager at spise. Man prøver selv. Det giver selvværd og selvtillid. Her er mulighed for at sove ude og inde. Praktiske oplysninger: Barnevognen kan stå i mit skur fra mandag til fredag. Der skal navneskilt på barnevogn. I mit bryggers har barnet sin egen knage til overtøj, der er en knage til taske/dyne i legeværelset. Mine åbningstider er. Man-Tirs.-, ons.– og torsdag: fra 6.30 til 16.15 Fredag:fra 6.30 til 15.30

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

TR/Amir i Dagplejen

Hejsa jeg bor i Skrillinge i et parcelhus med en stor dejlig have, sammen med min familie, som består af min mand Steen der arbejder som salgschef for Jotun, to døtre Camilla på 17,Caroline på 13 hunden cody og katten Diva. Jeg har været dagplejer siden 2002, og jeg elsker mit job. Jeg sætter tryghed og nærhed meget højt i min dagpleje, hvor jeg prøver at give børnene et så roligt og trygt børneliv som mulig. Jeg gør meget ud af, at gøre børnene så selvhjulpne som muligt, dvs jeg hjælper, guider og giver dem tid til at tage tøj på selv, lader dem selv kravle op i stole og barnevogn, og lader dem gå og bevæge sig det de kan. Det giver dem en masse "yes" oplevelser, og god selvtillid. En dag i min dagpleje kan se meget forskellig ud afhængig af børnenes og mit humør samt vejr og vind. Jeg er ude i naturen de fleste dage af året, hvor jeg bruger min ladcykel rigtig meget, til at køre på tur med børnene. Vi bruger Middelfarts dejlige natur meget, og kører tit i skoven, til stranden, til naturcenteret eller udforsker Middelfarts mange spændende legepladser. På en regnvejrsdag kan vi finde på at cykle en tur på biblioteket, hvor vi læser og leger. Jeg er i legestue en dag hver anden uge, hvor vi mødes med mine kollegaer og laver forskellige aktiviteter. Vi tager også på nogle årlige ture med hele gruppen, bla. i sommerhus på Vejlbyfed og i Grimmermosehuset. Jeg har nogle fantastiske kollegaer, som vi ofte ses med, da det også hjælper børnene så det er lettere at komme i gæstepleje. Derud over er jeg grøn spirer, så jeg arbejder meget med og i naturen, vi snakker om og finder ting/ dyr fra naturen, vi besøger dyrene hvor de bor, på bondegården, i skoven , ved stranden mm. Vi lærer også lidt om hvor vores mad kommer fra, bi presser æblesaft fra æblerne på træet, henter tomat, agurk, peber mm i drivhuset, plukker hyldeblomster til saft mm.Jeg mødes også en gang om måneden med 9 andre spirer, enten i grimmermosehuset, ved spejderhytten eller i søbadet, hvor vi lærer og leger i naturen. Jeg følger Middelfart kommunes kostpolitik, laver sund mad og hjemmebagte boller og frugt til formiddagsmad. Formiddagene bliver alle afsluttet med en dejlig lang lur :o)

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Tina Rasmussen
Tina Rasmussen

Dagplejer

Adr.: Poppelvænget 14, 5500 Middelfart

Hej. Jeg hedder Tina, er 47 år. Jeg bor i Skrillinge med min mand Henrik, som er politiassistent ved Vejle politi. Jeg har 3 drenge på 26 25 og 19år og 2 børnebørn. Jeg blev ansat i jan 2001. Jeg er naturdagplejer og har været det siden vi startede op i Middelfart kommune i 2013. Det vil sige, at jeg arbejder efter at få naturen ind i dagligdagen. Naturen året rundt. Der er fokus på udeliv, natur og miljø. Læren om fra jord til bord. Laver æblesaft af æblerne fra haven, hyldeblomstdrik, hyldeblomstpandekager, mælkebøttesirup. kigger på insekter, fugle osv. Vi er en gruppe på 10 grønne spirer, der mødes 1 gang om md. Det kan være i Grimmermosehuset, Spejderhytten, Søbadet. Jeg er i gr 664, hvor vi er 6 dagplejere. Vi mødes i legestuen 1 gang hver 14 dag. Vi mødes også i haverne, så børnene kan lære de andre voksne og børn at kende. Så kender de også hinanden, hvis de skal i gæstedagpleje. Jeg prøver meget på at lære børnene at kunne tage tøj på selv, kravle op på puslebordet og i det hele taget at blive så selvhjulpne så muligt, det vokser de sådan af.

Trine Hallstrøm Hansen
Trine Hallstrøm Hansen

Dagplejer

Adr.: Hollændervej 87, 5500 Middelfart

Tlf.: 51237224 (M), 51237224 (A)

E-mail: lartri1@gmail.com

Jeg er 38 år , er gift med Lars og har 3 børn. Jeg har været ansat som dagplejer i 7 år. Er lige startet som naturdagplejer , også kaldet grønne spirer. Som betyder vi er meget ude i naturen,og vi følger de forskellige årstider nøje, sår frø og kigger på insekter, fanger haletudser ovs.Jeg synger tit med børnene og læser bøger. Vi går også nogle gange på biblioteket og låner bøger. Nogle gange mødes jeg med nogle kollegaer i haven eller vi går på legepladsen. En gang om året er vi også i sommerhus ved Vejlbyfed ,hvor der er mulighed for at studere stranden. Vi er 7 dagplejere i min dagplejegruppe, hvor vi mødes hver anden uge i heldags legestue,oppe i Nordlys, hvor børnene kan lege med hinanden og også blive trygge med de andre voksne i min gruppe. Vi får en sund og fiberrig kost i dagplejen, og følger kommunes kost politik. Jeg går meget op i, at børnene får en god og tryg dag i dagplejen.

Vibeke Glud
Vibeke Glud

Dagplejer

Adr.: Storebæltsvænget 46, 5500 Middelfart

Her et par ord mig, jeg er årgang 1966 og har siden 2005 arbejdet som dagplejer i Middelfart kommune. Jeg er gift med Henrik og har to voksne udeboende børn Henriette pædagogog Nicolai som er civilingeniør. I min dagpleje sætter jeg pris på nærvær, tryghed og ro til at gøre tingene. Mine kæpheste er sprog, motorik og ude liv og i år er jeg kommet med i en idræts og motorikgruppe som kalder sig Hoptimisterne, vi mødes ca. en gang om måneden og udfolder os på mange sjove måder. Jeg er så heldig at være med i Legestue gruppe 664 hvor vi går i legestue en gang hver 14. dag i ulige uger. Ud over det ses vi også hos hinanden, hvilket kan være med til gøre det dejligt trygt også at skulle i gæstepleje, desuden tager vi på årlige heldagsture til Grimmermose huset og i sommerhus ved Vejlyfed .For 5 årsiden var jeg så heldig at blive ejer af en ladcykel, hvilket gør at vi kan komme på turer ud i det blå, skov,strand,biblioteket osv... Jeg følger Middelfarts regler om sund og alsidig kost, og bager gerne selv. Jeg bruger meget min have og naturen omkring os. Vi har i dagplejen mange professionelle sparringspartnere som gør at vi kan være med til at give børn den bedste start i livet.. velkommen i min dagpleje.