BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Nørre Aaby 113
Anne Merete Madsen
Anne Merete Madsen

Dagplejer

Adr.: Nøddelunden 44, 5580 Nr. Åby

Jeg hedder Anne-Merete og er 57 år. Jeg har været dagplejer siden 1. jan 1994. Jeg er gift med Finn og har 2 voksne børn Berit og Lars. Jeg har ingen husdyr og jeg ryger ikke. I min fritid nyder jeg min have og jeg cykler en del. Hos mig er tryghed og nærvær nøgleord, det enkelte barn er i centrum, men samtidig lærer barnet at indgå i fællesskabet. Jeg går meget op i motorik med dagplejebørnene samt udeliv. Vi er ude hver dag, jeg har meldt mig til Frilufts Rådets De grønne Spirer, hvor vi bruger naturen til indlæring af rigtig mange færdigheder. Vi synger og bruger rim og remser hver dag.

Annette Andreasen
Annette Andreasen

Dagplejer

Hej mit navn er Annette. Jeg bor i Nørre Aaby. Jeg har været ansat i Middelfart Kommune siden den 1/1-2007. Jeg har derudover 2 børn der begge er blevet så gamle at de er flyttet hjemmefra. Hjemmet er uden nogen former for husdyr, derudover er hjemmet også røgfrit. Fritiden foregår med u-8 træning i den lokale håndbold forening. Derudover også instruktør i NAM, hvorigennem cykling i fritiden også er en interesse. Jeg lægger stor vægt på udeliv og bevægelse, men også kosten har en stor plads i hverdagen. Jeg lægger meget vægt på tryghed, nærvær og omsorg. Hvorfor jeg er af overbevisningen om, at hvis børn føler sig trygge, hørt og forstået, får børnene nemmere ved at udvikle sig. Jeg giver masser af varme og glæde og hos mig er det enkelte barn i centrum, bliver anerkendt og mødt i børnehøjde. Hver Torsdag er der heldags legestue. Her er der aktiviteter i overenstemmelse med den forudarbejde læreplan. Der er faste udflugter til skov og strand områder, samt bedsteforældredag og sæsonbestemt arrangementer såsom Fastelavn-Påske-Jul. Jeg er godkendt, som Grønne Spirer "naturdagplejer". Vi er derfor ude hver dag og på udflugter mindst en gang om ugen. Børnene skifter bekendtskab med årstidernes skiften, vind og vejr. Børnene er med til at plante, så og høste. De oplever derigennem madens vej fra jord til bord. I Friluftrådets Grønne spirer projekt er der fokus på udeliv, natur og miljø, samt en grøn og sund hverdag i dagplejen.

Christine Larsen
Christine Larsen

Dagplejer

Hej mit navn er Christine :-) Jeg har været dagplejer siden februar 2002. Jeg bor sammen med Claus, og vores dreng Christian på 14 år. En del af min fritid bruges på min søns speedway. Derudover bruger jeg meget tid i min have. I det daglige lægger jeg stor vægt på det sproglige, vi synger og læser hver dag. Vi er ude dagligt, hvis vejret tillader det. Laver aktiviteter der tilgodeser barnets behov og alder. Lægger stor vægt på tryghed og nærvær.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Karina Dokkedahl Schjødtz
Karina Dokkedahl Schjødtz

Dagplejer

Mit navn er Karina Schjødtz Jeg er 41 år. Gift med jan. Vi har to børn en pige og en dreng Lærke er 16 år Sebastian er 13 år Vi har en lige nu ikke en lille hund da vores gl hund på 16 år gik bort. vi ønsker os i fremtiden en ny. Jeg startede som dagplejer marts 2005. Som dagplejer lægger jeg meget vægt på at vi har en varieret hverdag i trygge rammer. Jeg kan godt lide at være ude og er tilknytte friluftrådet grønnespire dvs at vi arbejder med natur i dagligdagen. En gang om ugen er vi i legestuen hvor vi laver mange forskellige tiltag og mødes med andre børn og dagplejer. Keg har fokus på i min hverdag at vores aktiviter er med fokus på den styrkede pædagogisk læreplan. Det er vigtig at børnene bliver stimuleret sprogligt, kulturelt, motorisk,socialt, de skal også lære om naturen og at vi også har sciens med i dagligdagen.Så børnene bliver glade og tilfredse og udvikler sig. Hos mig betyder det meget er børnene trives og er i centrum.

Lena Otzen
Lena Otzen

Dagplejer

Jeg hedder Lena og har været ansat som dagplejer siden 2006. Jeg har 2 piger årgang 1998 og 2000, og en dreng årgang 2003. Den ældste er flytte hjemmefra, 2 hjemmeboende endnu. Vi har en lille allergivenlig hund, der også er en del af børnenes hverdag. I min hverdag vægter jeg det enkel barns behov højt. Ro, nærværd og trykhed er nøgleordene for mig. Læring gennem leg, er mit mål med børnenes udvikling !! Vi synger næsten hver dag, sange med fagter og bevægelse, så læring af sprog, bliver sjovt og genkendeligt. Når vejret er til det, er vi ude og lege. Vi er på ture i naturen, hvor vi oplever vejr, vind og årstiden der skifter - finder ting vi kan bruge herhjemme. Jeg kan godt lide at være kreative med børnene, inden for de rammer, de nu kan :-)

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Morten Fournais Löchen
Morten Fournais Löchen

Dagplejer

Tlf.: 26195386

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Tlf.: 26772274 (A)

E-mail: pia.henriksen@middelfart.dk

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.