BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Nørre Aaby 112
Dorte Alexandersen
Dorte Alexandersen

Dagplejer

Adr.: Hovedvejen 230, 5580 Nørre Åby

Tlf.: 20630110, 20630110 (M)

E-mail: alexandersendorte@gmail.com

Jeg hedder Dorte og er gift med Bo, vi har to voksne børn, som er flyttet hjemmefra, vi har også to dejlige børnebørn. "To skønne tøser". Her på Hovedvejen 230 har vi en stor naturgrund og et dejligt stort legerum som børnene kan boltre sig på og i. Det aller vigtigste for mig som dagplejer er at give børnene kærlighed-tryghed og masser af omsorg,det er også utrolige vigtigt for mig,at have et godt samarbejde med mine forælder om de små "mennesker"så vil vi se børn der er glade,trygge,og har masser af lyst til at udforske verden . Knus Dorte Dagplejer

Dorte Larsen
Dorte Larsen

Dagplejer

Adr.: Birkevej 12, 5580 Nørre Aaby

Tlf.: 40972157 (M)

Jeg er 34 år og kærester med Peter, sammen har vi 2 drenge. Har været ansat siden november 2014 Har ingen husdyr. Er medlem af grønne spirer. Jeg bor tæt på den kommunaleskole og den kommunale børnehave. Hverdagen her hos os: Vi er ude hver dag - til tider også hele dagen, alt efter vind og vejr. Vi bruger naturen til leg og sjov. Vi synger og leger sanglege, bruger rim og remser.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Heidi Budtz Berthelsen
Heidi Budtz Berthelsen

Dagplejer

Adr.: villavej 8, 5580 Nørre åby

Tlf.: 21122413 (M)

E-mail: budtz@outlook.dk

Civilstand : gift med Michael. Børn : 2 voksne børn, udeboende, Morten og Søren. Husdyr : ingen. Ansat siden : 2004. Uddannelse : tandklinikassistent, førstehjælp og dagplejeuddannelsen modul 1-3. Erhvervserfaring: børnehave, SFO og nattevagt på inst. for social belastede børn. Fysiske rammer: separate 45 m2 lyse allegivenlige lokaler med toilet og egen forældreindgang. Udendørs areal : stor græs og flise legeområde. Jeg går ind for : tryghed, nærhed og nærvær, plads til forskellighed, og være tilstede i nuet. Hverdagen : ude hver dag. Sang og sanglege og andre aktiviteter som stimulere sprog, grov og fin motorikken og det enkelte barns udvikling. Legestue 1 gang om ugen sammen med 5 andre dagplejere.

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Laila Irene Buch Kring Jensen
Laila Irene Buch Kring Jensen

Dagplejer

Jeg har været dagplejer siden september 1999. Jeg er gift med Michael og har 3 børn Daniel, Kasper og Camilla. Jeg har ingen tæpper eller husdyr. Min målsætning er at skabe et roligt og trygt miljø, hvor det er rart at være. Det betyder meget for mig at børnene er i centrum og har en aktiv og kreativ hverdag hvor de kan føle sig trygge. Jeg følger naturligvis læreplaner og kostpolitikken og laver lidt forskelligt mad med børnene. Jeg lægger også vægt på udeliv, kreativitet, motion igennem god leg, at lære børnene at lege godt sammen og være gode ved hinanden. Jeg går i legestue en gang om ugen hvor der er 6 andre dagplejere og deres børn.

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Lone Dybendal Andersen
Lone Dybendal Andersen

Dagplejer

Adr.: Margårdvej 54, 5580 Nørre-åby

Tlf.: 40562431

Jeg er en pige på 55 år , som har været dagplejer siden år 2000. Jeg elsker at passe børn og se dem vokse op og blive små selvstændige mennesker. Vi er udenfor hver dag, og laver mange aktiviteter udenfor, ligesom vi laver læreplaner for vores legestue som vi deltager i hver onsdag. Vi tager på udflugt et par gange om året, og vi går på legepladsen og på de grønne områder. Jeg går meget op i, at børnene bliver trygge, og at de lærer, at blive små selvstændige mennesker så de efter dagplejen er klar til at komme videre. Vi synger hver dag og læser meget sammen. Jeg bor sammen med min mand Morten, men da han også har et arbejde vil han ikke være her så tit. Vi har to voksne piger og fire børnebørn og en katte. Pigerne bor her ikke mere, men vil sommetider være på besøg sammen med deres børn.

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Tlf.: 26772274 (A)

E-mail: pia.henriksen@middelfart.dk

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Ulla Jeppesen
Ulla Jeppesen

Dagplejer

Adr.: Søndergaardsvej 8 Viby Mark, 5580 Nørre Aaby

Tlf.: 23723993, 23723993 (M)

E-mail: ullajep63@gmail.com

Mit navn er Ulla Jeppesen og jeg har været dagplejer siden oktober 2008. Pr 1/7 15 er jeg ansat som gæstedagplejer for Nr.Åby/Båring. For mig er det vigtigste som gæstedagplejer, at gøre hvad jeg kan, for at børnene får den bedst mulige dag hos mig. Jeg bor i landlige omgivelser og tilbringer meget tid ude sammen med børnene. Jeg har tre katte som i helt sikkert vil komme til at møde. Jeg er gift med Søren og mor til tre store børn. Lea og Sebastian, som er flyttet hjemmefra, samt Emma som stadig bor hjemme.