BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Gelsted 332
Charlotte Hindsgaul S Jørgensen
Charlotte Hindsgaul S Jørgensen

Dagplejer

Tlf.: 61271767 (M)

Charlotte Jørgensen 43 År dagplejer i 19 år, gift med Thomas i 23 år. Det er et ikke ryger hjem, vi har Daniel på 22 som læser på SDU i Odense. Celina på 20 år som går i 3'g, og hunden Ludvig på 8år,(En Coton de Tulear) Også kaldt bomulds hund, som er en allergi venlig hunderace. I hverdagen lægger jeg vægt på, at skabe tryghed, nærvær og gode relationer til børnene. Og børnene imellem hinanden. Jeg er Grøn spirer, (naturdagpleje) vi er udenfor hverdag også i dårligt vejr, vi tilpasser tøjet her efter. Fra d.1/4 - d. 1/9 Ca. Er vi så meget udenfor som muligt, dette betyder at børnene kan ha uger hvor vi slet ikke komme indenfor i huset. Alt leg, læring og bespisning foregår udenfor. Der er fokus på at børnene lære om naturen og hvordan man bruger naturens materialer, samt at vi passer på naturen. Min viden indenfor det pædagogiske arbejde med børn i 0-3 års alderen, er de sidste 3 år blevet opkvalificere med en mondul uddannelse tilrettelagt spicelit til dagplejer. Udover denne nye viden, arbejder jeg udfra de nye styrkede læreplaner. Der er læring i alt hvad vi laver hverdag, jeg hjælper børnene med at se, finde, tolke, og sanse, på det vi møder i løbet af dagen. Der er fokus på alle emner sprogudvikling, sansemotorik, finmotorik samt de kropslige fornemmelse. Børne deltager i de daglige gøremål, så som bord dækning, eller når der skal bages og laves varm mad. Vi tager på gåtur ud i det fri med og uden madpakker, for at opleve naturens. . Samt dyrene i den og omkring den. Flere gange årligt, mødes vi med andre dagplejer og deres dagplejebørn, til fældes arrangementer. Eks. Fastelavn, Juletræ og sommerudflugt osv. Hver onsdag er jeg i legestue, med 3 andre kollegaer og deres dagplejebørn. Vi laver kreative ting, leger, synger, går tur, samt laver planlagte aktiviteter, hvor der er fokus på børnes udvikling. I vinterhalvåret går vi bla. Til gymnastik på skolen, i gymnastiksalen.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Pædagogisk supervisor

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Susanne Bæk Filipsen
Susanne Bæk Filipsen

Dagplejer

Jeg er gift,har selv 2 børn som begge er blevet store og er flyttet, har så været så heldig at ha fået 3 børnebørn, min mand Claus kan sommetider være hjemme om morgenen, men er for det meste smuttet ud af døren.Vores kat Oscar kan godt være her, men fortrækker gerne til roligere områder gerne i skjul bag et gitter. Jeg har en indhegnet legeplads som bliver brugt flittigt til leg og læring. Mit hjem er røgfri. Jeg arbejde med pædagogiske læreplaner. *Barnet alsidig personlig udvikling. *Sociale kompetencer. *Sproglig udvikling. *Krop og bevægelse. *Naturen og naturfænomener. *Kulturelle udtryksformer og værdier. *Leg og læring. Vi bor tæt på skoven som jeg bruger som udflugtmål , også for at kigge på dyrene som er der ude i nærheden (heste-køer-får). Bruger legestuen hver tirsdag, hvor vi er sammen med 2 dagpejer og deres 4børn, vi laver forskellig aktiviteter, vi laver varmt mad ca 1gang om månden. I vinterhalvåret bruger jeg også gymnastiksalen til leg og læring. Alt efter børnenes alder. læser/synger/tegner og leger jeg med dem. Dagene er ikke ens,dagens aktiviteter besluttes først når børnene er kommet,da der også kan være øvdage hos børn, og så kan det været rat med en tøffedag her hjemme.

Trine Sigård Sørensen
Trine Sigård Sørensen

Dagplejer

Trine Sørensen 43år. Har været dagplejer fra 2007 i Gelsted. Gift med johnny og vi har Nanna på 20 år ,Nikolaj på 18 år og katten pjuske. I februar blev jeg færdig med uddannelsen for dagplejer i et flere årige forløb, har førstehjælps kursus og uddannet social og sundhedshjælper. Jeg giver børnene trykke og hjemmelige rammer og nærvær,ro,varme og omsorg så de har mod på at afprøve og udvikle sig. Jeg hjælper børnene til at blive selv hjulpende så de får lov til at øve sig i f.eks at tage tøj af og på ryde op efter leg, hælde mælk/vand op fra lille kande og kravle op på puslebordet. Vi er ude i stort set alt slags vejr som at hoppe i vandpytter lege i sandkassen med bare fødder få naturoplevelser i det dejlige område bagved Holmegården, hvor vi øver i at løbe på ujævnt terræn og kan give fårene, hestene og køerne brød. Vi tager i skoven samler, blade, kogler og blomster. Jeg hjælper med at styrke børnenes motorik, både fin og grov motorik. Vi hopper og danser tumler på madrassen bygger motorikbane inde og ude. Køre på scooter på fliserne kravler på græsset laver mad i legehuset og gynger. I haven er der en plantekasse som børnene er med til at så, vande,høste,smage og dufte. Vi tegner og maler leger med perler og trylledej. Jeg styrker barnets sprog ved at læse, synge med fagter sige rim og remser, spille billedelotteri og lege med sprogkuffert. Jeg sætter ord på det vi laver og det vi ser snakker om maden og hvor den kommer fra. Jeg servere en sund og varier kost. Vi går i legestuen om onsdagen sammen med de andre dagplejer. Vi laver varm mad engang i mellem og har tradition som fastelavn, sommertur, fernisering, juletræsfest og går på besøg i Gelsted børnehave. Om vinteren går vi i gymnastiksal på Gelsted skole sammen med de andre dagplejer. Jeg har en overdækket terrasse hvor barnevogn kan stå hen over ugen. Jeg vil gerne have barnevognen kommer hjem til weekend så de kan blive tjekket og gjort klar til ny uge.