BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Gelsted 332
Charlotte Hindsgaul S Jørgensen
Charlotte Hindsgaul S Jørgensen

Dagplejer

Tlf.: 61271767 (M)

Charlotte Jørgensen 43 År dagplejer i 18 år, gift med Thomas i 22 år. Det er et ikke ryger hjem, vi har Daniel på 21læser på SDU i Odense. Celina på 19 år som går i 3'g, og hunden Ludvig på 7år,(En Coton de Tulear) Også kaldt bomulds hund, som er en allergi venlig hunderace. I hverdagen lægger jeg vægt på, at skabe tryghed, nærvær og hjemlige remmer for børnene så de næsten føler, at de er "hjemme" ved mor og far. Jeg er Grøn spirer naturdagpleje, hvor vi er udefor hver dag. Der er fokus på at børne, lære om naturen og hvordan man bruger naturens materialer, samt at vi passer på naturen og klimaet. Jeg arbejder ud fra arbejdsgrundlaget for dagtilbud 0-6 år 2018-2021. Som Middelfart kommune har udarbejdet. (Der kan læses mere om emnet på børne intra under dokumenter) Der savres sund og varieret kost. Vi synger snakker og leger, både inde og ude hverdag, for at udvikle sprog, sansemotorik, finmotorik samt de kropslige fornemmelse. Børne deltager i de daglige gøremål, så som bord dækning, eller når der skal bages og laves varm mad. Vi tager på gåtur ud i det fri med og uden madpakker, for at opleve naturen. Samt dyrene i den og omkring den. Flere gange årligt, mødes vi med andre dagplejer og deres dagplejebørn, til fældes arrangementer. Eks. Fastelavn, Juletræ og sommerudflugt osv. Hver Tirsdag er jeg i legestue, med 2 andre kollegaer og deres dagplejebørn. Vi laver kreative ting, leger, synger, går tur, samt planlagte aktiviteter, hvor der er fokus på børnes udvikling. I vinterhalvåret går vi til gymnastik på skolen, i gymnastiksalen.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Pædagogisk supervisor

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Susanne Bæk Filipsen
Susanne Bæk Filipsen

Dagplejer

Jeg er gift,har selv 2 børn som begge er blevet store og er flyttet, har så været så heldig at ha fået 3 børnebørn, min mand Claus kan sommetider være hjemme om morgenen, men er for det meste smuttet ud af døren.Vores kat Oscar kan godt være her, men fortrækker gerne til roligere områder gerne i skjul bag et gitter. Jeg har en indhegnet legeplads som bliver brugt flittigt til leg og læring. Mit hjem er røgfri. Jeg arbejde med pædagogiske læreplaner. *Barnet alsidig personlig udvikling. *Sociale kompetencer. *Sproglig udvikling. *Krop og bevægelse. *Naturen og naturfænomener. *Kulturelle udtryksformer og værdier. *Leg og læring. Vi bor tæt på skoven som jeg bruger som udflugtmål , også for at kigge på dyrene som er der ude i nærheden (heste-køer-får). Bruger legestuen hver tirsdag, hvor vi er sammen med 2 dagpejer og deres 4børn, vi laver forskellig aktiviteter, vi laver varmt mad ca 1gang om månden. I vinterhalvåret bruger jeg også gymnastiksalen til leg og læring. Alt efter børnenes alder. læser/synger/tegner og leger jeg med dem. Dagene er ikke ens,dagens aktiviteter besluttes først når børnene er kommet,da der også kan være øvdage hos børn, og så kan det været rat med en tøffedag her hjemme.

Trine Sigård Sørensen
Trine Sigård Sørensen

Dagplejer