BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Fjelsted/Harndrup
Birgit Irene Skou
Birgit Irene Skou

Dagplejer

Adr.: Rugårdsvej 120, 5463 Harndrup

Tlf.: 30251418 (M)

E-mail: birgit.harndrup@gmail.com

Jeg er født i 1963 og har været ansat siden 1/1 - 1998. Jeg er gift med Søren og har tre piger; Lisbeth, Louise og Line som alle er flyttet hjemmefra. Vi har et stort akvarium med mange fisk, som børnene bruger meget tid med at kigge på. Mit hjem er 100% røgfrit Børnene og jeg er meget ude i naturen både sommer og vinter. Jeg har en stor have, hvor børnene kan få lov at bruge sig. Jeg arbejder ud fra de 6 læreplanstemaer (barnets alsidige personlige udvikling, kulturelle udtryksformer og værdier, sprog, krop og bevægelse, naturen og naturfænomener, sociale kompetencer at børnene er en del af hverdagen i hjemmet og familien. Inde har jeg et stort køkken-alrum, hvor børnene leger og hvor vi spiser . Vi bager og laver mad, børnene er med i det omfang de har lyst og kan. Vi læser, synger og tegner og laver hvad børnene har lyst til da det gælder at have trygge og glade børn. Når børnene er glade og trygge kan vi lave forskellige ting i forhold til læreplaner og inklusion. En gang om ugen går vi i heldagslegestue sammen med 2 andre dagplejere fra Fjelsted-Harndrup.

Britt Lykke Mathiasen
Britt Lykke Mathiasen

Dagplejer

Adr.: Åvænget 25, 5463 Harndrup

Tlf.: 61650095 (M)

Jeg er født 1970 og gift med Jens Peter. Vi har en dreng der bor hjemme. Jeg har været ansat som dagplejer siden 27-11-1997. Mit hjem er 100 % røgfrit og dyrefrit. Jeg har været på en del kurser bl.a. For tidlig fødte børn, motorik, sprog og førstehjælp. Jeg arbejder ud fra vores kostpolitik, dvs. sund og alsidig kost. Jeg bager for det meste al mit brød selv. Det vigtigste for mig i mit arbejde er, glade og trygge børn. Trygge børn vil lære og det gør vi igennem leg. At tage mig god tid til hvert enkelt barn, give krammere og vise jeg er glad for dem. Jeg ser det enkelte barn. Jeg prioritere meget udelivet, naturen eks. gå tur i skoven, gå tur ud og se på dyr, lege i haven, se på snegle, biller, regnorme, mariehøns osv. Gå på besøg hos kollegaer og lege på tværs, lave motorik baner ude samt inde. Ud og hoppe i vandpytter, lege i sne, alt i alt vi er ude i al slags vejr året rundt på børnenes præmisser. Vi leger, synger, læser, har aktiviteter med udgangspunkt i de 6 temaer i læreplanerne som er, barnets alsidige personlige udvikling - sociale kompetencer - sprog - krop og bevægelse - naturen og naturfænomener - kulturelle udtryksformer og værdier. Vi fejre højtiderne fastelavn, påske, jul og fødselsdage. Vi går på besøg i børnehaven, til hjælp til børnehavestart ca. 1 gang om måneden. En gang om ugen går vi i heldagslegestue, sammen med 2 andre dagplejere fra Fjelsted/Harndrup.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Gitte Rye Andreasen
Gitte Rye Andreasen

Dagplejer

Adr.: Hjortebjergvej 22, 5463 Harndrup

Jeg har været ansat siden marts 1998. Jeg er født i 1964, gift med Søren og har to børn, Monika og Morten, hvoraf kun Morten bor hjemme. Mit hjem er 100% røgfrit og vi har ingen dyr. Jeg er Grøn spirer (naturdagplejer). Arbejdet som Grøn spirer handler om, at vi bruger naturen dagligt. Vi er, som udgangspunkt, ude hver dag. Dog kan vejret eller børnegruppen gøre, at det ikke er muligt, så kan vi godt finde på, at tage naturen med ind, f.eks. at lege med kastanjer. Vi følger årstiderne, lærer at passe på dyr og natur og lærer hvordan der plantes, spirer, høstes og spises. Vi giver os tid til fordybelse f.eks. når vi møder en regnorm eller når vi kigger på det vi har plantet. Selv om vi arbejder med de Grønne spirer får vi også tid til de helt almindelige ting, som at synge, danse og læse bøger. Hver dag hjælper børnene med det praktiske alt efter deres formåen og alder. Nogen kan hjælpe med at dække bord til spisetid andre hjælper med andre ting. Børnene vil meget gerne hjælpe til, hvilket giver god mulighed for læring I vores hverdag arbejder vi ud fra de styrkede lærerplanstemaer og vi arbejder med inklusion og auktionslæring. Når vi starter om morgenen, er det ikke altid vi ved hvad dagen bringer, for det er vigtigt for mig at dagen foregår på børnenes betingelser. Måske har jeg planlagt noget og så ender det med, at vi laver noget helt andet. Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig trygge og har en god dag her sammen med os andre. En gang om ugen er vi i heldagslegestue sammen med nogle af de andre dagplejere fra området

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Pædagogisk supervisor

Margit Marie Larsen
Margit Marie Larsen

Dagplejer

Adr.: Hjortebjergvej34, 5463 Harndrup

Tlf.: 41426985

He,j jeg hedder Margit Larsen, født 1966, og er gift med Ole. Vi har Mette, som er voksen og flyttet hjemmefra. Jeg startede som dagplejer d 15/2/1993. Hus og have rummer masser af plads og muligheder til udfoldelser for børnene. Jeg bruger meget naturen i vores hverdag f.eks snakker om vejret.....om det er varmt eller koldt, om solen skinner eller om det regner. Vi snakker om de fugle og kryb vi møder i haven og på vores gåture. Vi går også på besøg hos kollegaer, så børnene kender deres hus og haver og leger på tværs af hinanden. Kurser: grundkursus - sprog - motorik - førstehjælp - inklusion. Jeg arbejder med inklusion og læreplaner i min hverdag. Det er vigtigt for mig at børnene lærer at lege sammen, og alle er glade og trygge når de er hos mig. Jeg lægger vægt på at det er på børnenes præmisser. Vi er i nuet og har god tid til at lære de basale færdigheder både sprogligt og motorisk - og at se det enkelte barn og der er plads til deres forskelligheder. Vi er i heldagslegestue en gang om ugen. Børnene lærer at lege på tværs, samt lærer de andre dagplejere at kende. Vi tager omsorg for hinandens børn. Det bevirker at det er nemmere at aflevere sit barn i gæstepleje hos mine kollegaer, da alle kender hinanden. Som dagplejer kan jeg give børnene den ro, omsorg og opmærksomhed, de har brug for i den alder.

Marlene Eskesen
Marlene Eskesen

Dagplejer

Jeg hedder Marlene og jeg er fra 1978. Jeg er gift og har 3 børn. Vi har 2 heste og 2 kaniner som dagplejebørnene hver dag er med til at fodre. Vores hus er 100% røgfrit. Jeg er grøn spirer ( naturdagplejer.) At være Grøn spirer betyder at det meste af vores dagligdag foregår ude, vi bruger naturens ressourcer ser og lærer at være en del af naturen og passe på den og dyrene omkring os. Børnene har deres egen urte/frugthave som de følger årets gang i. Vi sår og planter, passer , høster og spiser. Jeg arbejder ud fra de 6 læringstemaer og prioriterer fordybelse, tryghed og nærhed meget højt og det er meget vigtigt for mig at jeg sammen med børnene er tilstede i nuet og at tingene sker på børnenes præmisser. Vi. læser, synger ,tegner, bygger huler osv. præcis som alle andre, vi gør det bare mest ude i det fri.Jeg er et kreativt hygge menneske, hækler, syer og strikker og så elsker jeg at bage. Så oftest er det hjemmebagt brød og andre hjemmelavede herligheder ungerne får at spise her. En gang om ugen er vi i heldagslegestue sammen med de andre dagplejere fra Fjelsted- Harndrup.

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.