BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Middelfart 663
Berit Dolmer
Berit Dolmer

Dagplejer

Dagplejer Berit Dolmer født i 1960, jeg er uddannet sygehjælper og har været dagplejer siden februar 1996. Jeg arbejder ud fra kommunens læringsmiljø og læreplaner. For mig er det vigtigste at børnene bliver trygge ved mig og mine omgivelser og trives, inden vi går i legestue, på besøg og udflugter (skov, strand, legeplads) Jeg vil gerne ud hver dag, men jeg tilrettelægger min dag efter hvordan børnegruppen er. Vi er meget på gulvet, hvor børn for lov til at være børn, være nysgerrig og udforske på egen hånd. Jeg bor sammen med Jens, har 3 døtre og 3 børnebørn.

Britta Horsted Jensen
Britta Horsted Jensen

Dagplejer

Hej Mit navn er Britta. Født 1965. Jeg har været dagplejer siden 2003. Først i Bogense og nu her i Middelfart fra 1. Marts. Jeg bor sammen med Flemming og har to dejlige børn som begge er flyttet hjemmefra. Jeg er en meget aktiv dagplejer, - jeg går og cykler meget. I min dagpleje vil jeg gøre alt for at børnene trives, og jeg gør alt for, at de blive klar til næste skridt; børnehaven. Jeg bruger naturen meget og er med i de Grønne Spire. Vi laver her blandt andet sange og dansearbejde med kroppen. Jeg er med i legestuen, hvor vi har forskellige aktivterter.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lise Nielsen
Lise Nielsen

Dagplejer

Hej jeg startede som dagplejer i 1996, har før arbejdet som sygehjælper/hjemmehj. Jeg er grøn spirer og er meget i naturen. Når jeres barn er faldet godt til her hos mig, går vi på besøg på plejehjem og andre dp, for at styrke fællesskaber med andre. Jeg går meget op i sund kost, motorik, sang og musik eller bare stille dage med gode bøger og hygge.Jeg bor sammen med Lars, har 3 voksne børn ,bor i hus med dejlig legeplads, på en blind vej.

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Lone Mønster Svendsen
Lone Mønster Svendsen

Dagplejer

Hej jeg hedder Lone og jeg har været dagplejer siden feb. 2001. Jeg er gift med Kim og har to store piger. Vi har en dejlig hund der hedder Milo, men han er ikke sammen med børnene. I min dagpleje sætter jeg stor pris på at alle børn trives og har det godt. Vi hygger os bl.a med leg, kreative indslag og udflugter i det grønne. Januar 2019 startede jeg som naturdagplejer i de Grønne Spire. Her vil vi året igennem opleve naturen og følge med i de forskellige årstider. I naturen vil jeg også have fokus på at styrke børnenes motoriske færdigheder. Når vi er i legestue skiftes vi til at arrangere forskellige aktiviteter afstemt efter årstider og højtider. Vi arbejder ud fra de 6 lærerplanstemaer. Vi er en gruppe som er gode til at hjælpe hinanden. Desuden har jeg en super lækker ladcykel, hvor børnene sidder sikkert og godt på vores ture ud i naturen. Det nyder vi rigtig meget :-)

Marina Hernes
Marina Hernes

Dagplejer

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Tlf.: 26772274 (M), 26772274 (A)

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.