BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Middelfart 552
Berit Rosengaard Elmkjær
Berit Rosengaard Elmkjær

Dagplejer

Adr.: Finlandsvej 8, 5500 Middelfart

Tlf.: 64-415451

E-mail: minole@stofanet.dk

Jeg har været ansat siden 1995. Er gift med Ole og sammen har vi 3 voksne børn og 3 børnebørn, jeg bor tæt på skov og strand som vi benytter jævnligt. Jeg går meget op i sprog og synes læren om små børn`s hjerner er super spændene. Jeg har fokus på kost, trykhed og nærhed. I min fritid kan jeg godt lide at løbe og gå tur med min lille toy-puddel og så nyder jeg samværet med familien.

Birthe Majbritt Trane
Birthe Majbritt Trane

Dagplejer

Adr.: Drosselvej 17, 5500 Middelfart

Tlf.: 26155765 (A)

E-mail: birthetrane@gmail.com

Jeg har været dagplejer i 11 år. Jeg er 58 år, gift, og har to voksen børn og en lille gravhund som ikke er sammen med børnene, jeg bor tæt på skov og vand som vi bruger jævnligt. Jeg har en dejlig lukket have med god mulighed for leg, jeg værdsætter trykhed, nærhed og læring.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Helle Merete Petersen
Helle Merete Petersen

Dagplejer

Siden min ansættelse i 92, har jeg været glad for at arbejde med dagplejebørnene. Jeg er gift, og har to voksne børn. Vi bor tæt på skov og vand i et roligt kvarter, med en legeplads lige i nærheden. Min interesse for bøger er stor, og jeg brænder for at arbejde med børns sprog. Gennem rim og remser, øver vi sprogforståelse dagligt, og på en imødekommende og positiv måde, udvikles børnene i en god og tryg hverdag.

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Marianne Kjærsgaard Nielsen
Marianne Kjærsgaard Nielsen

Dagplejer

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Tlf.: 26772274 (A)

E-mail: pia.henriksen@middelfart.dk

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Solveig Mayntzhusen
Solveig Mayntzhusen

Dagplejer

E-mail: solveig.mayntzhusen@gmail.com

Jeg er ansat d 2/1-1991. Er gift med Per, vi har 3 børn. I min fritid er jeg gymnastikinstruktør for et børnehold og ror kajak. Jeg er meget optaget af børnenes sansemotoriske udvikling og vil gerne give dem et godt fundament til deres fremtidige indlæring, motoriske og sproglige udvikling, børnenes indbyrdes relationer og trivsel. Vi er meget ude at opleve naturen og finde gode steder hvor vi kan udfordre og udvikle os motorisk Jeg er også en af "de grønne spirer" som er Friluftsrådets mærkningsordning som naturdagplejer, hvor man forpligter sig til at gå ud næsten hver dag, tage på en længere tur hver uge, lære om "fra jord til bord" og følge årstidernes gang. Jeg har en ladcykel til 4 børn så vi kan komme lidt længere omkring