BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Middelfart 555
Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Hanne Munk Nielsen
Hanne Munk Nielsen

Dagplejer

Dagplejer i Middelfart kommune Jeg har arbejdet som dagplejer i 21 -6år i Ebeltoft kommune og nu 14år i Middelfart kommune ( tog p.g.u. i 2001 på kolding pædagoseminarium ) Er gift med martin og har tre voksne børn og 5 børnebørn hvor den ældste søn og 2 børnebørn er bosat i kolding og de to andre børn og børnebørn er bosat i Ebeltoft En stor del af min fritid går med golf/ motion og familie / venner Jeg arbejder ud fra de 6 læreplaner ! -Barnets alsidige udvikling -Sociale kompetencer -Krop og bevægelse -Sprog -Kulturelle udtryksformer og værdier -Natur og naturfænomener Jeg vægter et godt forældresamarbejde og arbejder inkluderende/nærværende og har fokus på det enkelte barn Er vi indenfor synger-danser-spiller vi på forskellige instrumenter tegner/maler ligger puslespil-læser bøger m,m, alt efter børnenens alder og årstid Jeg vægter udelivet og samværet på hjemmefronten højt går gerne på legepladsen og i skoven men går kun hjemmefra 1-2 gange i ugen Vi går i legestuen 1gang hver 14 dag der arbejder vi ud fra en aktivitetsplan der bliver lavet for et halvt år af gangen Vi tager på nogle udflugter som kan være i grimmermosehuset- natur parken -bondegårdstur - m,m, Jeg arbejder ud fra middelfarts kostpolitik om formiddagen spiser vi oftes hjemmebagte boller og til frokost rugbrød med forskellig pålæg og tit lidt lunt om eftermiddagen spiser vi frugt og en eller anden form for brød ( drikkevare vand og mælk ) Et lille indblik i hvordan en dag her kan være ¤ Venlig Hilsen Hanne

Heidi Margrethe Hansen
Heidi Margrethe Hansen

Dagplejer

Jeg hedder Heidi Hansen Jeg har været dagplejer i 13fra 010302] Jeg har 2 børn Mathias på 21 år som er flyttet hjemmefra og Emma på 19 år Jeg er gift med Kenneth, som er sælger for Velfac vinduer jeg bor I ø-kvartet.Tæt på skov,strand og legepladser. Jeg har ingen dyr Mine fritidsinteresser er min familie,mountain bike og fitness Jeg er med i de grønnespire hvor vi 10 dagplejer der mødes engang om mdr ude i naturen ved spejderhytten,søbadet og Grimmermosehuset Hvor vi har med naturen og gøre.Jeg er et ude mennesker,vi er ude alt det vi kan og som vejret tilader det.Jeg har en Ladcykel som gør at vi kan komme længere omkring [skoven,biblotektet og op i naturcenter] jeg går også indfor god kost i dagplejen som består af både koldt og varmt mad Jeg er i legestue hver anden uge i de lige uger,hvor vi laver forskellige aktivieter med børnene Min gruppe og jeg tager også på en til to udflugter om året sammen En hverdag ved mig er ikke altid ens,når alle er kommet spiser vi formiddagsmad som er ny bagte boller omkring kl 830 og frokost spiser vi ved 11 tiden.,Hvis vejret er til det går vi enten en tur, legepladsen,på marianen eller er vi hjemme i haven og lege.Hvis vejret er dårligt er vi inde og hygger med leg og vi synger. Jeg arbejder med læreplaner og praktiskfortællering.

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lis Hanne Sørensen
Lis Hanne Sørensen

Dagplejer

Jeg har været dagplejer siden 1996. Jeg bor i ø-kvarteret med Ove, hvor vi har en stor have vi kan boltre os i. Vores dag i dagplejen begynder stille og roligt, hvor vi starter dagen med fælles formiddagsmad. Den består de fleste dage af frugt og boller. Formiddagen er også der, hvor vi har de flest sammenhængende timer, hvor vi alle er vågne, så der ligger vores aktiviteter. Vi har meldt os til de grønne spirer, dvs. vi er meget ude og bruge naturen i det omfang, vi nu kan. Ved 11-tiden begynder vi at gøre klar til kold/varm frokost, der afhængig af årstiden/vejret kan spises ude eller inde. Når alle er klar, får vi os en middagslur oven på dagens strabadser. Efter luren er der eftermiddagsmad, hvor der igen er frugt og brød/boller. Vi arbejder ud fra lærerplaner og med praksisfortællinger, både hjemme og i legestuen. Vi er i heldagslegestue hver 14. dag. P.t er der dog ingen legestue. Der forventes opstart i januar 2020.

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Louise Møldrup Rasmussen
Louise Møldrup Rasmussen

Dagplejer

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.