BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Ejby 227
Anne Marie Andersen
Anne Marie Andersen

Dagplejer

Jeg hedder Anne Marie og er gift med Michael. Vi har 4 børn, som nu er voksne. Jeg arbejder sammen med Annette i Stjernehuset, hvor vi har 5 faste børn og plads til 5 gæstebørn. Vi tror på, at vores "egne børn", bliver mere rummelige og tolerante af at vi ofte har gæstebørn, og at de måske også får en nemmere overgang til børnehaven, da de kender rigtig mange af de andre børn, og at de er vant til lidt større børnegrupper. Annette og jeg holder så vidt muligt aldrig ferie samtidig, bortset fra de obligatoriske lukkedage/uger, hvilket bevirker, at vores faste børn stort set aldrig vil komme i gæstepleje. Den daglige rytme og struktur ændrer sig hele tiden i takt med børnenes alder og udvikling. Vi er næsten ude hver dag året rundt, og vi planlægger vores dage, både ude og inde, i fht lærerplanerne. En gang ugentlig er vi i heldagslegestue, med vores gruppe, som består af Pia, Sanne, Annette og mig, samt alle vores børn. Det allervigtigste for mig er, at børnene er trygge og glade for deres hverdag her.

Camilla Petersen Johs
Camilla Petersen Johs

Dagplejer

Hej Jeg er Camilla jeg bor sammen med min mand Mads og vores 2 drenge. De kører om morgen når jeg åbner og er først hjemme igen når jeg lukker. Så dem ser vi ikke meget til. Vi har en hund der hedder Carlo som er så gammel, at den sover det meste af dagen. I haven har vi Arthur som er en mini kanin. Som børnene elsker at være med til at passe og snakke med. Jeg arbejder ud fra de styrkede læreplaner uden at børnene skal føle de sidder på en skolebænk. Vi griber dagen og det der fanger børnene ud fra det vi arbejder med eller møder på vores vej. Vi arbejder hele tiden med selvhjulpenhed og er ude stort set hver dag uanset vejr. Da det er dejligt både at mærke regn, blæst, og sol. Vi synger fagte sange hver dag og danser meget. Vi mødes ofte med mine kollegaer enten på en tur eller i haven. Vi deltager i legestuen fast hver 14 dags. Og jeg arbejder meget med mindfulness som børnene har stor gavn af i dagligdagen.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Pædagogisk supervisor

Marianne Kolstrup Larsen
Marianne Kolstrup Larsen

Dagplejer

Har været dagplejer siden marts 2005:) Siden 2015 som naturdagplejere (grøn spirer). Det betyder at jeg er ude med børnene stor set dagligt. Vi arbejder udfra fra jord til bord. 2018 starter jeg som spring ud dagplejer, som er en overbygning på grønne spirer. Der sættes fokus på at bruge kroppen og de 18 grundlege i naturen (f.eks. løb, hoppe, krybe, balancere mm.) Jeg er vild med børneyoga og yoga genneralt. Yoga er en sjov og anderledes måde at bevæge sig på. 🙏 Yoga styrker barnets selvværd og selvtillid og skaber den fællesskabsfølelse. Hver 14. Dag er vi i heldagslegestue. Her er vi sammen med Anne-Marie og Camilla og "deres" børn. I Ejby gymnastik forening har jeg børneyoga hold for de 4-7årige Privat er jeg gift med Søren, sammen har vi Amalie fra 2001, som bor i Odense. Udover de2 har jeg også en sød og "halvgammel" labrador retriever fra 2009.

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Sanne Ritzau Frydensberg
Sanne Ritzau Frydensberg

Dagplejer