BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Middelfart 661
Annette Lindekilde Petersen
Annette Lindekilde Petersen

Dagplejer

Jeg har været dagplejer siden 1995. Jeg bor på et nedlagt landbrug lidt uden for Middelfart mellem Gamborg og Kauslunde. Jeg har masser af udenomsplads, så der er rig mulighed for at boltre sig. Min søn på 21 bor også hjemme. Udover os har vi også 3 katte, høns og en dejlig hund. Kattene går frit omkring men holder sig mest for sig selv. Hønsene fodrer vi af og til , og børnene kan også være med til at samle æg i hønsehuset - oftest går hønsene frit på marken bag ved huset. Min hund Rocky er ikke sammen med børnene, når vi er inde er den enten udenfor eller bag et gitter. Vi opholder os meget ude - i sommerhalvåret både spiser, leger og hygger vi os i en stor pavillion, der står på gårdspladsen. Jeg holder af, at vi på den måde kan følge vejrets skiften - det er så hyggeligt at sidde og spise frokost i tørvejr, imens vi kan høre det regner på teltet. Jeg går ikke på ture til daglig med børnene, da jeg synes der er mange udfoldelsesmuligheder her hos mig + jeg ikke synes, at det er sikkert nok at gå med børn langs med landevejen, hvor jeg bor. Vi er heldige af og til og få besøg af kollegaer + børn, som har mulighed for at komme på besøg, fordi de har en ladcykel. Jeg deltager selvfølgelig i de fællesudflugter, der er sammen med børn og kolleger fra legestuegruppen. En dag ved mig ser typist sådan ud: De børn som kommer tidligt, og som ikke har spist hjemme, spiser morgenmad ved mig. Ca. kl. 9, når alle er kommet får vi formiddagsmad. Det er som regel frugt + lidt brød. Herefter er det legetid - mest ud fra børnenes behov: hvad de lige gerne vil den dag. Der bliver samlet pinde, leget med vand, samlet sten, plukket bær osv. Kl ca 10,45 spiser vi frokost og herefter er det puttetid. Børnene sover i egne barnevogne i fred og ro i skygge og læ under træerne i haven. Når de vågner spiser vi eftermiddagsmad - frugt/grøntsager og brød. Jeg går i legestue v. Nordlys hver 14 dag i lige uger. Legestuen er heldagslegestue, og børnene skal afleveres og afhentes her. I legestuen skiftes vi til at lave mad til børnene, som regel et varmt måltid. Vi synes, det er vigtigt, at børnene ser andre "turde" smage på nye ting. Vi har en aktivitetsplan i legestuen med forskellige aktiviteter, som følger de pædagogiske læreplaner.

Annitta Schmidt
Annitta Schmidt

Dagplejer

Birgit Hansen
Birgit Hansen

Dagplejer

Hej jeg har været ansat som dagplejer siden 1998, og som gæstedagplejer siden 2012. Er meget glad for mit job. Jeg bor i skrillinge i hus med dejlig stor have. Jeg er gift med Jan som er post. Har to børn.. Tina fra 1982 som bor i Silkeborg, Søren fra 1986 som bor i Middelfart. Derudover er jeg mormor til Villads født i 2013 og Viktor født i 2015 Jeg går fast i legestue 1 gang hver 14. dag sammen med de andre dagplejere i min gruppe.... Jeg er også med i en idrætsgruppe hoptemizterne som mødes hver anden uge..... Hverdagen skal være fyldt med humor, ude liv, omsorg for hinanden og læring. Hos mig er vi helst ude hver dag og bruger naturen. For mig som gæstedagplejer er det ekstra vigtigt at skabe tryghed for børnene som ikke er her hos mig så ofte som hos deres egen dagplejer. Det er vigtigt for mig at mødes med de andre dagplejere så jeg har set de fleste af børnene jeg har i gæstepleje... Vi har katten pjevsen og derudover har jeg fugle i volier i haven. Jeg arbejder selvfølgelig ud fra de læreplanstemaer vi har i dagplejen.. Jeg har de seneste år været på uddannelse i Samspil,tilknytning og sprog, hvor jeg er blevet undervist i hvad tilknytning betyder, det posetive samspil med børn og mellem børn. Sprog og hvordan jeg kan støtte børn i at udvikle sproget. Børns kompetencer, sansemotoriske udvikling og hvordan jeg som dagplejer kan skabe gode børnemiljøer. Kollegial supervision, konflikthåntering og innovation.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Eva Nylander Ankersen
Eva Nylander Ankersen

Dagplejer

Jeg hedder Eva Ankersen – jeg er en årgang 65. Jeg har været ansat i dagplejen i siden 1995 Jeg bor i hus med et hjemmeboende barn på 17 år Derudover har jeg også en udeboende søn på 20 og en på 24 En typisk dag ved os ser sådan ud: De første børn, som kommer tidligt kan spiser morgenmad ved mig. Når alle er kommet, spiser vi formiddagsmad kl. ca. 9.Det er typisk frugt, grønt og brød. Herefter er vi ude og lege i haven eller på tur til legeplads, strand eller skov.eller andet Kl. ca. 11 spiser vi frokost - hovedsageligt rugbrød med pålæg og grønt, cirka gang om ugen laver jeg varm mad til børnene. Herefter puttes børnene, og efter middagssøvn er det tid til lidt eftermiddagsmad, som er frugt, grønt og brød1 Hjemme betyder de grønne spirer bl.a., at jeg laver bede med grønsager sammen med børnene, og vi gennem de forskellige årstider bruger og ser på naturen – også lige udenfor vores dør. Selvom vi er ude hver dag, er der også plads til meget hygge inde. Her synger vi, hører musik og maler og klistrer – og nogen gange ”bare” leger. Ved mig er der plads til forskellighed. Jeg er i heldagslegestuen kompasset hver 14. dag i de ulige uger I legestuen er der forskellige aktiviteter – det kan være sansedag eller leg med rim og remser og sang.

Gitte Schlüssel
Gitte Schlüssel

Dagplejer

Jeg er dagplejer og har været det siden 1. februar 1997. Jeg er gift med Kim og vi har 3 piger fra 1992, 1995 og 1998, desuden har vi Marco, vores lille bomuldshund (allergivenlig). Vi bor i hus med have og legeplads til børnene. Jeg vægter meget udeliv og vi tager bare tøj på efter vejret. I min dagpleje arbejder jeg efter læreplanstemaerne og dokumenterer derefter. 1. januar 2014 startede jeg og børnene i en motorikgruppe, hvor vi mødes med andre kollegaer og børn og laver motion, både ude og inde.

Inger Maj Johansen
Inger Maj Johansen

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.