BørneIntra v2.19.1

Personale info: Legestue Middelfart 551
Charlotte Sten Carlsen
Charlotte Sten Carlsen

Dagplejer

Adr.: Fasanvej 24, 5500 Middelfart

Tlf.: 20266341 (M)

Jeg er uddannet pædagog og har siden maj 2008 været ansat som dagplejer. Jeg bor sammen med min mand Henrik, vores to drenge August (07)og Christoffer (04)og vores lille bomuldshund Cæsar. I min fritid er jeg spejder, hvilket jeg har været i 28 år. Jeg er leder i en stor spejdergruppe her i byen. Jeg bruger naturen meget i mit arbejde og har siden april 2013 arbejdet med Friluftsrådets grønne flag ordning for dagplejere. Børnene oplever naturens gang året rundt og vi bruger naturen som legeplads. Jeg er uddannet motorikassistent. I mit arbejde prioriterer jeg at gøre børnene så selvhjulpne som muligt så de er klar til at mestre kravene når de engang skal videre herfra. Jeg vægter åbenhed og en god dialog i samarbejdet med forældre.

Elias Gashi
Elias Gashi

Administrativ

Heinrich Kønig
Heinrich Kønig

Dagplejer

Joan Margrethe Seneca Jensen
Joan Margrethe Seneca Jensen

Dagplejer

Mit navn er Joan. Jeg har været ansat i Middelfart Dagpleje siden år 2015. Jeg startede som gæstedagplejer, men har siden hen fået tildelt egne børnegrupper. Jeg vægter meget, at lære de små at være så selvhjulpne som muligt samt at lære dem at vise hensyn overfor hinanden. Jeg er med i De Grønne Spirer, hvilket vil sige, at vi udforsker og bliver beriget med nye oplevelser i naturen hver dag. Jeg bor tæt på strand og skov i et stort og rummeligt hus sammen med min mand Klaus og vores to børn Sille (2003) og Lukas (2013). Vi er ikke-rygere og vi har ingen husdyr. Her hos os er der altid plads til en til. Til sidst skal jeg nævne, at jeg vægter også åben dialog højt. Hvis der er noget, som I forældre undrer jer over eller tænker jeg kan gøre anderledes, så er I altid velkommen til at sige det til mig. Jeg tror på at åben dialog og hermed på et godt samarbejde giver jeres børn den bedste oplevelse hos mig.

Lene Welander
Lene Welander

Leder af dagplejen

Lone Bundgaard
Lone Bundgaard

Lotte Vittrup
Lotte Vittrup

Dagplejer

Pia Havgaard Henriksen
Pia Havgaard Henriksen

TR/AMIR i dagplejen

Tlf.: 26772274 (M), 26772274 (A)

E-mail: pia.henriksen@middelfart.dk

Jeg hedder Pia Henriksen, har været ansat i dagplejen siden 1.1-2000, er valgt som Tillids-og arbejdsmiljørepræsentant i Oplandet Middelfart kommune. Jeg sidder med morgentelefonen ved sygemeldinger osv og vil være en af dem der kontakter jer Forældre om morgen i forhold til gæsteplacering. I kan også møde mig i legestuerne rundt omkring samtidig er jeg en af de ressourcepersoner, som kan komme ud og sidde ved børnene i mens jeres dagplejer er ved lægen, tandlægen, til mødes osv. Jeg kan også blive brugt, som en ekstra hånd i forhold til opstart med nye børn, hvis kollegaerne ønsker det.

Solvejg Betina Ranzau Kønig
Solvejg Betina Ranzau Kønig

Dagplejer

Adr.: Vestre Hougvej 31, 5500 Middelfart

Jeg hedder Solvejg og er 47 år. Jeg er gift med Basse som også er dagplejer. Så vi er et dobbelthjem. Vi har 2 børn Emilie på 21og Mathias på 14. Endvidere har vi en allergivenlig hund og 1 kat. Vi har dagpleje i hele stueetagen og en dejlig lukket have som flittigt bliver brugt. Jeg er grøn dagplejer, det vil sige jeg arbejder med naturen som det centrale. Vi er ude hver dag og har hverdag naturen som fokus. Vi er ofte på små ture, hvor vi har madpakker med. Af traditioner i min dagpleje kan jeg nævne følgende: Fastelavn, vi laver masker. Påske, vi sår karse. Sankt hans fejres med bål og bålmad. Halloween, vi laver græskarlygter. Jul, vi laver juledekorationer, bager luciabrød, samt laver julegaver. Jeg er i heldagslegestue onsdag i lige uge.