BørneIntra v2.19

Bulderby

Chr.Dannings vej 735500 Middelfart

Tlf.: 88885390

Tlf 2.: 20585399

AUGUST - SEPTEMBER

SENSOMMER I BULDERBY

Skiftende billeder

Alle er nu vendt tilbage, og er igang efter en dejlig sommer. De små nye børn er ved at falde til, og kender efterhånden hverdagens rutiner i børnehaven. I vores årgangsgrupper onsdage og torsdage, er der nu gang i leg-og læringsfællesskaber med forskellige aktiviteter. Vi opholder os stadig meget udendørs, hvor vi nyder legepladsen med "højt til himlen" winkDer er ture ud af huset, hvor bl.a. årgang 15´har været til det årlige kulturarrangement på Naturcentret Hindsgavl, med alle kommunens 4-årige børn.

 I september måned starter vi et samarbejde med Rudbækshøj plejecenter, hvor årgang 14´og voksne vil være sammen med nogle af de ældre borgere, omkring leg og små aktiviteter. Det er planen at de skal mødes hver 2. fredag, og på sigt vil en gruppe børn fra Kastanieborgen tilslutte sig forløbet.

Midt i måneden har vi inviteret børn og forældre til en "legepladsdag", hvor vi sammen skal give hele legepladsen en frisk "ovehaling" wink Flere nyheder følger i løbet af efteråret !

Seneste nyhed...

Velkommen til Bulderby

Kære læser

Tak fordi du fandt vores hjemmeside.

Siden er under opbygning. Hvis du har spørgsmål til os, eller der er noget, du gerne vil vide, så vil jeg bede dig om at kontakte os pr. telefon.

Du kan ringe til os på

Tlf.: 88885390

Tlf 2.: 20585399

Venlig hilsen

Hannemone Pedersen, leder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag