BørneIntra v2.19.1

Bulderby

Chr.Dannings vej 735500 Middelfart

Tlf.: 88885390

JANUAR-FEBRUAR 2020 i Bulderby

Skiftende billeder

 

 

Vinterferien er overstået og foråret venter lige om hjørnet !

 

Vi har i år igen haft et par vintermåneder, hvor vi har modtaget nye børn både før og efter jul. Til tider lidt trangt med ekstra mange børn , inden de ældste starter i Mini-SFO 1./3. Heldigvis har vinteren været mild (og meget våd), så vi har udnyttet uderummet med de mange herlige vandpytter winkVi har arbejdet videre med vores struktur i leg-læringsgrupperne, hvor børnene er inddelt i årgangsgrupper onsdag og torsdage. Vi har måtte erfare, at det har været vanskeligt at være tæt nok på de små yngste nye børn, og har derfor i en prøveperiode etableret en "Spiregruppe", hvor de ynsgte børn holder til om formiddagen med to faste voksne.

I februar har vi fortsat vores samarbejde med Plejecenter Rudbækshøj, hvor en lille mellemgruppebørn besøger de ældre hver 2. fredag. På sigt håber vi på nogle gode relationer mellem ældre og børn, som kan skabe gensidig glæde hos alle. Traditionen tro er vi også inviteret til fastelavn på Rudbækshøj smileyHer i Bulderby har vi  selv fejret fastelavn med tøndeslagning, catwalk med fine dragter, sang og fastelavnsboller.

Den første uge i marts måned starter vi et forløb op med musikalsk legestue for alle børn. Vi får besøg af musikpædagog Irmelin Stockmar, som vil synge og spille med børnene i årgangsgrupperne hver fredag over et 6 ugers forløb.

Snart tager vi afsked med vores ældste børn, som starter i Mini SFO. De har de sidste par måneder besøgt skolen hver tirsdag, sammen med kommende kammerater fra de andre institutioner. Britt , som har været pædagog i årgangsgruppen følger med børnene indtil sommerferien for at give børnene en god overgang.

 

D. 2. marts byder vi vores nye leder Anne Nøhr Andresen velkommen i hele Børnehuset Kastanieborgen og Bulderby. Vi glæder os til samarbejdet i den kommende tid smiley

 

 

 

 

 

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Nu et farvel vi må sige                                  

  Til hver skoledreng-og pige

   

  Vi har leget i regn, sol og blæst

  Sunget sange og læst de bøger der var bedst

   

  Plantet blomster og sat frø

  Set dem vokse for siden at dø

   

  Set solsorten spise vores krummer

  Mens den tykke humlebi summer

   

  Og med glæde og sorte negle

  Vi fik talt mange skovsnegle

   

  Så til marts når sneen smelter (ingen sne i år  )

  Og snemanden bøjer sig og vælter

   

  Vil skolen åbne sine døre

  Og så ved I hvad I skal gøre

   

  Lidt trist det nu er

  At vi skal undvære jer

   

  Men vi er nu ret sikre på

  At det jer i skolen godt vil gå

                                                    Mange Bulderbyhilsner til hele årgang 14, februar/marts 2020
  27-02-2020
 •  Opslagstavleikon

  D. 22. april afholdes der forældremøde for Kastanieborgen og Bulderby. Der vil være valg til bestyrelsen og der skal vælges om madordningen skal forsætte i 2021 og 2022. Så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Indbydelse kommer senere.

  25-02-2020