BørneIntra v2.17

Børnehuset Kompasset

Kløvervej 185500 Middelfart

Tlf.: 88885415

Velkommen i Kompasset

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Ferietilkendegivelser

Kære forældre til børn i Kompasset efter 1. marts 2018.

 

Vi vil gerne have Jeres ferieindberetning/tilmelding af Jeres børn til dagene op til Påske, nærmere bestemt  den 26., 27. og 28. marts 2018,

Senest fredag den 2. marts 2018 i Fremmødekalenderen på Børne Intra.

Vi ved, fra tidligere år, at en stor del af børnene holder fri netop disse dage og det vil vi gerne udnytte.

Når personalet får mulighed for at afvikle deres ferie, når der er få børn, er de her, når der er mange børn i huset.

Derfor har vi brug for at du giver rettidig besked.

Spørg gerne personalet i grupperne, hvis du er udfordret ift det tekniske - de hjælper gerne.

 

Husk det er senest den 15. marts 2018, at du skal gøre det samme  - dog i forhold ti til sommerferien - ved brug for feriepasning i lukkeugen uge 29, skal du reagere på informationene fra Pladsanvisningen.

 

Med venlig hilsen

Os alle i Kompasset

Opslagstavle...

 •  

  Fredag i Team Midt - Børnehavedelen:

   

  Efter vi havde spist formiddagsmad, legede vi  "De Tre Bukkebruse". August var trolden, Emily "Den Lille Bukkebruse", Frederik "Den Mellemste Bukkebruse" og Christian var "Den store Bukkebruse". Børnene kan efterhånden huske mange af replikkerne og de har helt styr på handlingen i eventyret.  "Trolden" syntes dog ikke lige,  at det var den store Bukkebruse der skulle vinde til sidst😊

  Derefter har vi været "Fredagssamling" i Nord. Ulrik fra Naturhaven spillede på sin guitar og vi sang, "Lille Peter Edderkop", "Mariehønen Evigglad", "Mester Jakob"  og "Jeg har fanget mig en myg".

   "Yngste gruppen" fra Naturhaven og Solsikken havde lavet deres eget eventyr om en Pruttetrold, som børnene heldigvis tryllede væk med deres tryllestave. "Mellem gruppen" havde tegnet og digtet et eventyr om en drage og en prinsesse, der boede på et slot. Samlingen blev afsluttet med "Sangen om Gravkoen" og "Fredagssangen".

  Til frokost fik vi sandwich med smøreost og kylling, dertil gulerødder.

   

  Vi vil gerne have, at I tømmer Jeres barns garderobe, så den kan blive rengjort mandag morgen.

  Vi vil gerne have, at I sørger for ekstra skiftetøj når I fylder op mandag  morgen. Gerne 4 par sokker, 2 bluser og 2 par bukser, 2 sæt undertøj og et par ekstra handsker og en ekstra hue. Det er stadig meget vådt udenfor 

   

   

   

  Rigtig god weekend.😊

   

   

  16-02-2018
 •  Opslagstavleikon

  Fredag hos Frøerne - Vuggestuedelen:

  Sigga, Felix, Anton, Lauge og Halfdan  har været ude og lege i den kolde sne sammen med Nana og Michelle. Det var noget af en sanseoplevelse samt god læring i garderoben, når al tøjet skulle på og så af igen.

  Anna, Nanna, Alice, Angelina og Jennie har bagt lækre boller sammen med Ulla. Vi spiser bollerne i eftermiddag - det glæder vi os til.

  William, Mira, Herman, Willum og Viktor har leget med dukker og biler sammen med Merete. Det var sjovt at have besøg af Viktor fra børnehaven.

  God weekend til jer alle.

  16-02-2018