BørneIntra v2.19.1

Børnehuset Egetræet

Halvej 35592 Ejby

Tlf.: 88885465

Egetræet 2020

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Gruppeopdeling fra 11./3. i Egetræet.

Vi glæder os til at komme i gang med vore nye afdelinger.

  Billede

 

Vi ændrer vores opdeling.

Bladene forbliver, hvor de var sidste år, og Kristina og Dorthe vil være de voksne som starter hos dem.

Yvonne går på efterløn fra 20./3. og vi ved ikke om det er Dorthe eller den pædagog som ansættes i stedet for Yvonne som er på Bladene, når den nye pædagog ansættes.

Børnene fra årgang ´16 skal gå på Grenene - de får Dorthe (eller Yvonnes afløser) og Kirsten som pædagoger, og Linda og Alberte som studerende og medhjælper på afdelingen.

På Kvistene kommer børnene fra årgang 2017 til at gå. De starter med at være en lille gruppe på 6 børn - og Sabine og Pia vil være hos dem. Det bliver super godt, vi får en rolig og mindre enhed at køre nye vuggestue og dagplejebørn ind på.

Vi forventer at vore ændringer vil være til gavn for alle børns trivsel, udvikling og læring; og vi glæder os til at komme igang på de nye afdelinger.

Om morgenene vil vi stadig servere morgenmad på Grenene.......og først i løbet af næste uge vil vi komme nærmere på plads i afdelingerne og i garderoberne. En del af børnene vil få nye garderobepladser.

Hele marts vil vores overordnende tema i forhold til De Styrkede Pædagogiske Læreplaner være venskaber og udvikling af børnenes sociale kompetencer.

:). Vi glæder os til at se jeres dejlige børn udvikle sig i deres nye omgivelser og sammen med endnu flere venner.

 

 

 

 

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Spirerne:

  Vi læste dialogisk læsning i vuggestuen i dag. Vi havde nogle forskellige dyre-bøger, som også var føle bøger, som vi læste sammen og legede med de forskellige ord og dyrelyde. Vores fokus ord var i dag; Lille kat, blød kanin, mælk og gulerod. Forskning har vist at dialogisk læsning er en af de bedste måder at styrke børns sprog, så i vuggestuen vil vi rigtig gerne arbejde videre med denne form for læsning. Det er svært for vuggestuebørn at sidde stille til at læse bøger, så vi forsøger at gribe deres interesse og læse korte følebøger som en start. 

  04-03-2020
 •  Opslagstavleikon

  Grenene: 
   

  I dag har vi lavet endnu et "forsøg". Vi har smurt vores hænder ind i uv-creme, derefter har vi vasket dem med sæbe og vand og tørret dem. Linda sad klar med en uv-lygte og når hun lyste på hænderne kunne vi se om de var vasket korrekt. Lyste vores hænder op, skulle vi vaske dem igen, lyste de ikke op havde vi vasket dem korrekt 👐  Børnene var rigtig gode til at vaske hænder, et par stykker skulle lige ud forbi håndvasken igen og så skyndte de sig tilbage for at få lyst på hænderne.

   

  04-03-2020
 •  

   

  Glædelig nyt til alle vuggestueforældre - og alle i andre.

   

  Vi har fået lov at få en ekstra pædagog i vuggestuen i 3 år.

  Hun skal være med at videreudvikle jeres dejlige børns læringsmiljøer.

  Hendes første to uger her i Egetræet er hun rundt på de andre afdelinger og se hvordan der arbejdes der; så i vil kunne møde hende rundt i huset.

  Hun får sin faste gang i vuggestuen fra næste mandag.

  Hun hedder Lone Lauersen og har en solid pædagogisk uddannelse og nogle videreuddannelser inde for netop småbørnsområdet.

  Det betyder der er en meget stor pædagogfaglig viden i - også ivuggestuen.

   

  02-03-2020