BørneIntra v2.19.1

Børnehuset Egetræet

Halvej 35592 Ejby

Tlf.: 88885465

Egetræet 2020

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Rigtig Godt Nytår.

 

Rigitig GODT NYTÅR til jer alle. 

Vi glæder os til vi ses igen. 

Jeg håber for jeres børn og jer, i har haft en dejlig jul og en dejlig juleferie - og forhåbentlig har i været corona frie. 

Vi har haft lukket mellem jul og nytår, da ingen børn har haft pasningsbehov, og fordi det ene barn som til sidst var tilmeldt, har forældre som trak på alle deres kontakter og familie, for deres barn kunne holde fri. Mange tak for det. 

Vi glæder os til corona restriktionerne igen gør vores hverdag lidt mindre restriktiv. 

Desværre er der opdaterede/skærpede retningslinjer og henstillinger også på dagtilbudsområdet,ligesom skolerne og SFO- rene er lukkede. 

Jeg henstiller til, i alle bærer mundbind når i henter og afleverer jeres børn, og jeg betragter det som jeres forældreansvar, i forsat sørger for at holde behørig afstand i garderoben når i er her. 

De opdaterede henstillinger fra myndighederne (UVM. Dk) betyder bl.a. der igen henstilles til, vi opholder os meget udendørs.

Derfor vil jeg lige minde jer om, for de børn som kommer igen i næste uge:

Husk at give jeres børn masser af ekstratøj og skiftetøj med, ligesom det er vigtigt, de har fodtøj, som kan holde til pløre, sjap og regn i mange timer. Vejrudsigten siger desværre kun “dårligt vejr”. 

Måske har i hørt Middelfart kommunes Fællestillidsmand, Eva Charles, udtale sig på DR.Fyn om børns vilkår under en corona pandemi. 

Det jeg synes hun har ret i er: når personale skal testes for corona, og det skal de en del gange, da de ikke må komme på arbejde med “snotnæse og halskriller” kan det faste personale være væk i nogle dage. Det har vi oplevet et par gange, og det betyder, det er vikarer som nogle gange kan være alene med jeres børn. Heldigvis har vi nogle vikarer, som har været her længe, og som jeres børn respekterer og holder kender.

Når i kommer igen, håber jeg i vil nyde det flotte syn af vores nymalede grov-garderobe og toilettet der - ligesom vi har fået malet toilettet på Kvistene, hele Grenenes grupperum, deres toilet og Bladenes toilet samt personaletoilettet. Alle rummene trængte meget til maling, og nu fremstår de igen flotte - præcist som jeres børn fortjener. Æstetik har også betydning for vuggestue- og børnehavebørn - jeres børn. 

 

Rigtig glædeligt 2021 til jer alle.

 

Vi glæder os til at se jer igen i løbet af januar. 

 

Med nytårahilsener fra 

Britta Ellebæk. 

Leder. 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag