BørneIntra v2.19

Børnehuset Egetræet

Halvej 35592 Ejby

Tlf.: 88885465

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Ny Bestyrelsesformand o.a.

Tillykke med jeres nye formand.

  Vandleg i skygge for solen. Samarbejde, sjov, venskaber og læring.

 

Kære forældre. 

 

Jill Lørup Rasmussen, mor til Caroline på Bladene, er valgt til ny formand for Bestyrelsen. Hvis du gerne vil i kontakt med hende, står hendes kontaktoplysninger på Børneintra. Du er velkommen til at tage kontakt til hende, hvis der er principper eller andet, du gerne vil have, Bestyrelsen arbejder med. 

 

Kirsten i køkkenet er stadig sygemeldt med dårlig ryg, og vender tidligst tilbage i uge 33. Der vil være to forskellige køkkenuddannede personer som afløser hinanden derude. De hedder begge Pia, og vil begge sørge for dit barn får tilstrækkelig og lødig kost mens det er i Egetræet. 

 

Fra uge 28 til uge 31 holder rigtig meget af personalet ferie. Her vil være en del vikarer og selvfølgelig noget fast personale.

Her kommer børn fra 3 andre dagtilbud i kommunen.Vi skal nok passe godt på dem som har pasningsbehov. 

 

Jeg håber i alle, både børn og forældre får mulighed for at holde mindst 3 ugers sammenhængende ferie - det er godt for os alle. 

Hvis dit barn keder sig i ferien - så skal du bare glæde dig frem for at tænde for tv eller IPad - netop det at kede sig, hjælper dit barn til at udvikle sin fantasi, kreativitet og sit initiativ. 

 

Vi vil rigtig gerne anvende vores personaleressourcer optimalt her i Egetræet,  så vi er mange pædagoger, når her er flest børn. Derfor vil jeg bede jer som har børn som er tilmeldt pasning i uge 28 og 31 om at gå på Børneintra og skrive, i hvilket tidsrum dit barn kommer de dage de er tilmeldt pasning. Så vil vi tilrette personalerressourcerne herefter. 

Hvis dit barn pludselig får ekstra fridage, vil vi også rigtig gerne orienteres herom, så vi kan afbestille vikarer hvis det pludselig er flere børn som holder ekstra fri. På den måde kan vi få råd til flere vikarer, når her er mange børn. Og Tak fordi du dermed hjælper os med at give dit og naboens barn endnu bedre livs-og udviklingsbetingelser. 

 

Husk i morgen serverer vi morgenmad for dig og dit barn kl.6.15-9, så vi kan ønske hinanden “god sommer”. 

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag