BørneIntra v2.18

Børnehuset Egetræet

Halvej 35592 Ejby

Tlf.: 88885465

Science 2018

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Afslutning på Sceince ogtraditionen "Blomsterdag"..

  Vand - det skaber liv - og læring.

 

Kære Forældre.

 

Traditionen tro, er der "Blomsterdag" på onsdag, den 9/5. . Det betyder at I forældre medbringer en udendørsblomst, og planter den i plantekasserne på legepladsen, når i afhenter jeres barn.

Det gør du naturligvis sammen med dit barn - og som en forlængelse af vores sceinceprojekt, er jeg sikker på, den blomst skal have noget vand for at overleve; så det sørger i jo også for.

Du medbringer den blomst som du og dit barn skal plante - og jeg ved, jeres børn er stolte af og glade for, at netop de, sammen med jer forældre, har været med til at pynte med blomster på legepladsen - selv efter sommerferien, taler børnene om, hvilken blomst barnet og i I forælre har bidraget med. dit bidrag har betydning for dit barn.

Når i er færdige med at plante,serverer børnehaven et stykke kage og en kop kaffe/saft. Børnene bager samme med personalet, og vores fantastiske rengøringskvinde har været så fantastisk venlig at tilbyde at bage en kage til os. Det er da et helt fantastisk tilbud at få - og det kom, bare fordi hun er rigtig glad for at arbejde i Egetræet. Så flot et gestus, har vi gladeligt taget imod.

Vi glæder os til at se jer alle :).

 

Og der er sat sedler op, om dit barn holder fri den 4. og 5. juni. Vi ved, skolen og en del arbejdspladser holder lukket, og derfor vil der også være mange børn, som er så heldige at få ekstra fridage med deres forædre.

Vi holder åbent, og vi ønsker at tilrette personale fremmødet efter børnefremmødet - så vi også kan være meget personale, når her er mange børn. Derfor skriv venligst på, om dit barn kommer eller holder fri.

 

Jeg glæder mig til at møde jer alle :).

 

vh Britta Ellebæk

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag