BørneIntra v2.19

Børnehuset Egetræet

Halvej 35592 Ejby

Tlf.: 88885465

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Så kom November måned.

Novemberliv i Egetræet.

  Billede

 

Tiden flyver afsted og jeres dejlige børn bliver store. De udvikler sig, trives og lærer hele tiden nyt. 

 

Mandag formiddag var jeg på besøg på Grenene, og tre drenge på ca 3,5 år forsvinder ud på badeværelset. Da jeg lidt senere kikker ud til dem, ser jeg den ene har tørret en af de andre som har været på toilettet og lave “ader”. Herefter blev rumpen studeret nøje for at se, om de havde tørret helt rent....og jeg hjalp så lige de hjælpsomme og samarbejdsvilling drenge med at gøre toiletbrættet rent og med at sørge for de fik vasket hænder. Gode venner som hjælper hinanden er dejligt at se - også selvom vi rigtig gerne hjælper efter toiletbesøg. 

 

Det nye køkken på Grenene er ret populært at lege med, og vi kan snart åbne en international restaurant derinde. Der er mange drenge som leger de laver en masse mad....og faktisk en del piger som går restaurantbesøg, når de ikke lige leger familie. 

 

Apro pros normeringer her i huset: De er altid tre voksne til frokost til 18-20 børn på Grenene og Kvistene, og er det også ofte til formiddagsmad. På Spirene sidder de en voksen ved hvert vord med 3-4 børn og på Grenene sidder de en voksen ved hvert bord. Det er en priotering, til gengæld er vi af og til færre voksne, når der spises eftermiddagsmad. 

 

Børnene på Bladene har været på besøg i SFO, hvor personalet var MEGET imponeret over børnenes sociale kompetencer, deres samarbejdsevne og evne til, både at forstå og efterleve en besked. Her i huset synes vi også de har rigtig mange kompetencer, og vi glædes over, andre ser og italesætter det samme. Vores pædagogfaglige udvikling til gavn for jeres børn synes at bære frugt. Det er super dejligt at opleve. 

 

På torsdag starter en mand i arbejdsprøvning her. Han kommer torsdag og fredag kl. 14.30-16.30 og hjælper med at feje og rydde op i køkkenet. Det bliver dejlig, så er der lidt mere tid til jeres børn. 

 

Det er tiden i tilmelder jer, hvis i har behov for pasning af jeres børn mellem jul og nytår.

 

rigtig dejlig weekend til jer alle. 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

   

  Bestyrelsen inviterer til juleklip og julehygge i Egetræet den 6/12. kl. 14-16.

   

  Vi glæder os til at se dig/jer.

  Her vil være mulighed for at lave en juledekoration sammen med dit barn/dine børn, så husk at medbringe et stearinlys,

  og her vil være mulighed for at klippe julepynt o.a..

   

  Bestyrelsen er værter med æbleskiver, saft, samt kaffe/te.

   

  VI GLÆDER OS TIL AT SE JER OG NYDE ET PAR TIMER I HINANDENS SELSKAB.

  07-11-2019
 •  Opslagstavleikon

   

   

  Hej Alle,

  Husk at reservere d. 20/2 2020 til generalforsamling i børnehaven!!! Der vil blive serveret mad og der vil være underholdning for børnene.

  Det er i bestyrelsen blevet besluttet, at der fremover bliver afholdt generalforsamling samtidig med, at storegruppen stopper i børnehaven. Den tidligere afsatte dato i september rykkes derfor til d. 20/2 2020.

   

  Så sæt et kryds i kalenderen og kom til en hyggelig aften i børnehaven.

  Hvis I har spørgsmål er i velkommen til at kontakte mig.

   

  På vegne af bestyrelsen,

  Jill Lørup Rasmussen (Mor til Caroline på Bladene)

   

   

   

   

   

  12-09-2019