BørneIntra v2.19

Børnehuset Egetræet

Halvej 35592 Ejby

Tlf.: 88885465

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Uge 31.

Se evt. fotoalbum “sommer 2019 Britta”

  Her dirigerer Kristoffer, at der bygges robotter.

 

Hej alle. 

 

hvor er det dejligt at være tilbage i Egetræet efter ferie. 

Her er ikke ret mange børn, men de som er her opbygger nye relationer på tværs af grupperne. Det er rigtig dejligt at se. 

 

Desværre er det syn som møder en når man kommer hertil trist. En masse ukrudt er skudt op overalt. Vedligehold af bede, parkeringsplads m.m. ligger desværre udenfor mit ledelsesområde, men det ærgrer mig meget, at Middelfart kommunes politikere tillader så ringe en standard for vedligehold. Det har jeg klaget over rette sted og håber det bliver ændret betydeligt.

 

På legepladsen blev den nye rutchebane, legehusene og sandkassen flittigt brugt i denne uge. Det er rigtig svært for vore ældste drenge at lære, at ruchebanen må bruges til at ruche ned af...det er sjovt for dem,at øve det at klatre op af den....af sikkerhedshensyn, er de dog nødt til at øve det udenfor Egetræets legeplads. 

For rigtig mange børn er det, at holde ben og fødder under bordet når vi spiser, noget de har af-lært i ferien. Det øver vi igen, ligesom vi øver det, at “nej” faktisk betyder nej. 

 

På legepladsen har nogle børn i dag fundet tudseunger og studeret disse grundigt. Der erogså fundet en gul mariehøne og to store snegle,og så selvfølgelig en masse legeredskaber med vand i, efter skybruddet i går. De børn som ikke har regntøj og gummistøvler med, har været udendørs i sandaler. 

Herudover er her blevet malet, leget, gættes føleting, sunget, snurret rundt og rutchet hele ugen, ligesom sansehaven, gynger og vand fra vandhane,er flittigt anvendt. 

 

I næste uge kommer Nadia, Kristina, Kirsten og Yvonne tilbage fra ferie, og jeg vil have timer på Grenene hver eftermiddag, da både Linda og Sabine stadig har ferie. 

Jeg glæder mig til vi ses. 

 

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

   

   

  Hej Alle,

  Husk at reservere d. 20/2 2020 til generalforsamling i børnehaven!!! Der vil blive serveret mad og der vil være underholdning for børnene.

  Det er i bestyrelsen blevet besluttet, at der fremover bliver afholdt generalforsamling samtidig med, at storegruppen stopper i børnehaven. Den tidligere afsatte dato i september rykkes derfor til d. 20/2 2020.

   

  Så sæt et kryds i kalenderen og kom til en hyggelig aften i børnehaven.

  Hvis I har spørgsmål er i velkommen til at kontakte mig.

   

  På vegne af bestyrelsen,

  Jill Lørup Rasmussen (Mor til Caroline på Bladene)

   

   

   

   

   

  12-09-2019