BørneIntra v2.19

Skiftende billeder

Velkommen til Børnehuset Nørre Aaby

2 matrikler med børn i alderen 0-6 år    

 

Mikkelsbro:

Ligger i Nørre Aaby, og er nabo til Nørre aaby skole og Vestfyns Hallen. Mikkelsbro er normeret til 14 vuggestuebørn og 80 børnehave børn.

I Mikkelsbro er børnehavebørnene opdelt i 3 aldersgrupper, således at børnene har de bedste forudsætninger for at skabe gode og tætte relationer til jævnalderende kammerater. De enkelte afdelinger er indrettet med læringsrum, som danner ramme for lege og aktiviteter, hvor børnene kan blive udfordret og stimuleret i deres nærmeste udviklingszone, så ethvert barn får de bedste betingelser for at lære så meget som det kan hver dag.

 

Mikkelsbro er inddelt i 3 mindre afdelinger:

 

Leder: Mette Buus Andersen.

mette.buus@middelfart.dk eller mobil: 20 27 92 49.

 

Afdeling Vest har vuggestuebørn (tlf. 24 61 80 08) 
og en børnehavegruppe med de yngste børn (tlf. 24 61 80 01). 

Teamkoordinator Mette Buus: mette.buus@middelfart.dk 


Afdeling Midt med de mellemste børnehavebørn (tlf. 24 61 80 06).

Teamkoordinator: Lone H. Jensen: lone.hartmannjensen@middelfart.dk


Afdeling Øst med de ældste børnehavebørn (tlf. 24 26 55 05).

Teamkoordinator: Lone H. Jensen: lone.hartmannjensen@middelfart.dk

 

I Børnehsuet Nørre Aaby har vi fokus på legens værdi og betydningen af mangfoldige børnefællesskaber. Dagen igennem arbejder vi med at skabe gode læringsmiljøer såvel inde som ude på vores store, dejlige legeplads. I læringsmiljøerne har børnene, i samspil med andre børn og nærværende voksne, mulighed for at eksperimentere, udforske og gøre erfaringer, som stimulerer ethvert barns sociale og personlige udvikling og øger glæden ved at gå i børnehave.

 

Vi vægter et godt og gensidigt samarbejde med forældrene højt, da vi mener at det danner grobund for at støtte barnets trivse, udvikling og læring på bedst mulig vis i de tidlige og vigtige år af livet.

Opslagstavle...

 •  

  Middelfart kommune er partner i ”Røgfri Fremtid”, og derfor understøtter vi visionen om en røgfri fremtid i 2030 og Røgfri Fremtids tre hovedbudskaber:

  • Børn og unge har ret til at vokse op uden røg, og sammen tager vi ansvar for, at det bliver muligt.
  • Sammen vil vi skabe en røgfri fremtid, hvor flere børn og unge får bedre muligheder for at skabe sig et sundt og godt liv. 
  • Sammen vil vi sikre, at færre ryger, så færre bliver syge af tobaksrøg.

  WORLD NO TOBACCO DAY 31/5

  Hver dag begynder 40 børn og unge at ryge. Sådan har det været i mange år, så der er ingen grund til at tro, at det ændrer sig. Med mindre vi selv ændrer noget. Hvis målet om en røgfri generation skal nås, skal vi ændre kurs – hvis ikke nu, hvornår så? Torsdag d 31/5 er det World No Tobacco Day, og samtidig dagen, hvor Røgfri Fremtids 2018-kampagne lanceres.

  For at nå ud til danskerne, er der brug for en fælles indsats for, at budskabet spredes. Der er derfor brug for ALLE indsatser – store som små.

  Hvad kan du gøre?

   

  Kræftens Bekæmpelse har samlet en række forslag til, hvad man kan gøre, for at understøtte visionen. F.eks.:

  • Indsæt e-mail signatur i din autosignatur, og opfordr dine medarbejdere og kollegaer til at gøre det samme. Lad den stå til sommerferien (gerne længere). På den måde spredes budskabet til mange. Logoet er vedhæftet denne mail. (Se min autosignatur nedenfor og evt. vejledning her: http://intranet.middelfart.dk/Vaerktojskasse/Vejledninger/Email%20signatur).  
  • Tilbyd rygeafvænning i arbejdstiden (der findes flere muligheder: Sundhed Indefra har rygestopkurser, man kan downloade app’en E-kvit eller anvende Stop-linjens tilbud: http://stoplinjen.dk/ ).
  • Sig ”pause” i stedet for ”rygepause”
  • Håndhæv røgfri arbejdstid – erstat rygepauserne med aktive pauser, f.eks. elastiktræning eller en kort gåtur
  • Undgå at ryge, når der er børn og unge i nærheden – også udendørs

   

  Læs mere her: https://www.roegfrifremtid.dk/hvad-kan-du-goere/ 

   

  Kampagnefilm

   

  I morgen vil I møde Røgfri Fremtids kampagnefilm både på Facebook, Twitter, LinkedIn, Intra- og internettet. Hvis I støder på filmen, må I meget gerne dele den.

   

  På forhånd MANGE tak.

   

   

  Venlig hilsen

   

  Iben Lykke Eggertsen

  Sundhedsplanlægger

  Cand. scient. San.

   

   

   

  Sundhedsafdelingen

  Middelfart Kommune

  Nytorv 9

  5500 Middelfart

   

  www.middelfart.dk

   

  Telefon: 3057 1183

   

  04-06-2018