BørneIntra v2.17

Velkommen i Kastanieborgen

Se vores videoer om livet på Kastanieborgen

Mere om Kastanieborgen

Her på hjemmesiden kan du blandt andet finde vores velkomstfolder, læringsmiljøvurdering, læreplaner og diverse politikker. Du kan også finde lækre opskrifter fra vuggesstuens ernæringsassistent og vores helt egen sang. Du har også mulighed for, at se en udsendelse der er blev lavet om os på TV2. Hvis der er noget du ikke kan finde, og som du mangler svar på er du meget velkommen til at ringe til os på 8888 5400.

God fornøjelse

Leder

Else Jacobsen

Seneste nyhed...

De syv gedekid

Vi improviserer... Marianne kommer ind på stuen med en tom kasse, hun har lige tømt den for en masse forkellige varer vi havde fået leveret.... hvad kan vi bruge den til?  Vi tænkte i eventyr... og fandt frem til, at den kunne da blive et flot "bornholmerur". Vi lavde en samling med alle solsikkebørnene. Lis læste eventyret "de syv gedekid" sammen med børnene, der fortalte det de kunne huske af eventyret. Vi blev derefter enige om at vi ville lave teater for hinanden. En gruppe gik igang med at lave uret. En gruppe begyndte at klippe "øre og horn". En gruppe lavede pandebånd og tegnede stuktur på hornene. da alle havde fået lavet pandebånd og uret blevet pyntet, spillede vi to skuespil, så alle prøvede at være skuespillere og også publikummere. Vi lader alle rekvisitter blive på stuen, så kan vi lege eventyret de næste dage og måske få malet det flotte bornholmerur.

Da vi spiste madpakker var der også en fortælling for de store og de ældste mellemgruppebørn. Vi har i denne uge læst "Gummi tarzan" og mangler et kapitel, men der var lige en anden historie der var mere spændende idag. Molly og Agnes havde i morges øvet sig på et skyggeteaterstykke. Der var stille og mørkt........ og de var rigtige gode til det.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag