BørneIntra v2.19

Båring Børnehus, - en del af Båring Børneunivers

Skiftende billeder

Velkommen til "Båring Børneunivers", som er beliggende midt i Asperup. Børneuniverset opstod i august 2013, ved en sammenlægning af Båring skole med skolefritidsordning og Båring børnehus med børnehave og vuggestue.

 

I 2011 stod børnehuset færdigudbygget som det ses i dag. August 2014 påbegyndes så renovering og udbygning af Båring skole og skolefritidsordning. Dette byggeri færdiggøres juni 2015. Efter denne gennemgribende renovering og udbygning vil såvel skole og skolefritidsordning, samt børnehuset fremstå med moderne og indbydende lokaler. Fysisk ligger hele Båring Børneunivers på samme matrikel, - men er fysisk adskilt mellem skole og børnehus.

 

At være et univers betyder bl.a. at der er fælles ledelse, fælles bestyrelse, - og at medarbejderne arbejder på tværs af enheden. Der er etableret et fælles morgenåbningstilbud, - ligesom at vi i ferieperioder, med et mindre antal fremmødte børn arbejder fælles.

 

4 små film.

I kan i disse 4 film se en realistisk beskrivelse af Båring Børneunivers, - og Båring Børnehus som er en del af universet. I den første film introduseres I til Båring Børneunivers, - og tankerne for dette. I de 3 følgende film er der lagt vægt på vores Børnehus (dagtilbud for de 0 til 6 årige). Vi håber at de enkelte film vil vise børn og forældre, hvad de vil møde her i institutionen.

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Kom til åbent hus arrangement i Båring Børneunivers

  Torsdag den 25. oktober fra kl. 8.00 -16.30

   

  Arrangementet er åbent alle: for forældre, bedsteforældre, lokale og alle andre interesserede.

  Man kan være med hele dagen eller blot kigge forbi et par timer og se en normal skoledag, SFO, vuggestue og børnehave i arbejde.

  Der er kaffe på kanden hele dagen og mulighed for at sidde i skolekøkkenet og snakke med andre forældre/besøgende.Hver klasse har aktiviteter/almindelig undervisning i løbet af dagen, program herfor følger senere.

   

   

  Programpunkter på skolen:

  08.00 – 08.30:        Morgen samling i aula

  08.30 – 14:00:        Åbent hus i klasserne

  12:00 – 13:00:        Forældrekaffe i skolekøkkenet      

  14:00 – 16:30:        Åbent hus i Børnehus og SFO                                

       

                                             

  Vi glæder os til at se så mange som muligt!

   

  10-10-2018