BørneIntra v2.19.1

Se små søde film om dagplejen

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  COVID-19: Øget rengøringsniveau fortsætter

   

  Kære forældre

   

  Vi håber, at I og jeres børn er kommet godt i gang efter sommerferien. Fra vores side er det i hvert fald en fornøjelse at tage imod en masse glade børn, som kan fortælle om gode sommeroplevelser, der for en del har været lidt anderledes end de plejer.

   

  På skoler og i dagtilbud er hverdagen fortsat præget af at begrænse smitten med COVID-19. Vi skal hjælpe hinanden og børnene med at holde fast i de gode vaner. Og vi skal gøre det på en måde, så alle kan være i det – og vi holder fast i det, vi er her for: læring, leg og fællesskab.

   

  Ud over det vi hver især kan gøre for at holde COVID-19 på afstand, så gør vi på skoler og i dagtilbud en række ting anderledes. Blandt andet havde vi før sommerferien et betydeligt hævet rengøringsniveau – og det holder vi stadig fast ved. Ud over den almindelige rengøring, så der ser ordentligt ud, så bliver der dagligt, inden børnene møder ind, lavet såkaldt ”hygiejnerengøring” af kontaktpunkter, som mange rører ved hver dag (f.eks. lyskontakter, dørhåndtag, bordkanter etc).Afleveringssituationen er et andet eksempel på noget, vi har gjort anderledes – og som også fortsætter for at undgå at for mange børn og voksne samles i garderoberne.

   

  Vi vil gerne takke for, at I som forældre og jeres børn har taget rigtig godt imod de forskellige tiltag – og at vi på den måde er sammen om at mindske smitten med COVID-19.

   

  Venlig hilsen

  Grete Berggren

  Skole- og dagtilbudschef

  24-08-2020