BørneIntra v2.19

Skiftende billeder

Velkommen til Børnehuset Nørre Aaby

2 matrikler med børn i alderen 0-6 år    

 

Søstjernen:

Ligger i Føns og er normeret til 12 vuggestuebørn og 23 børnehave børn.

Søstjernen er vores lille perle, som har til huse i en gl. skole, der ligger placeret i et naturskønt lokalsamfund med en dejlig strandgrund til rådighed. I Søstjernen vægtes de nære og tætte relationer, og kontakt med lokalesamfundet er en naturlig del af hverdagen. Stranden og den hyggelige legeplads med gamle frugttræer danner ramme for aktiviteter og gode lege.

 

Søstjernen:

Føns Strandvej, Føns, 5580 Nørre Aaby

 

Leder: Mette Buus Andersen.

mette.buus@middelfart.dk eller mobil: 20 27 92 49.

 

 Vuggestuebørn (tlf.30125409) og børnehavebørn (40311544).
Teamkoordinator Benthe Bærentsen Haarder: benthe.baerentsenHaarder@middelfart.dk

 

I Børnehsuet Nørre Aaby har vi fokus på legens værdi og betydningen af mangfoldige børnefællesskaber. Dagen igennem arbejder vi med at skabe gode læringsmiljøer såvel inde som ude på vores store, dejlige legeplads. I læringsmiljøerne har børnene, i samspil med andre børn og nærværende voksne, mulighed for at eksperimentere, udforske og gøre erfaringer, som stimulerer ethvert barns sociale og personlige udvikling og øger glæden ved at gå i børnehave.

 

Vi vægter et godt og gensidigt samarbejde med forældrene højt, da vi mener at det danner grobund for at støtte barnets trivse, udvikling og læring på bedst mulig vis i de tidlige og vigtige år af livet.

Seneste nyhed...

Tusind tak

Kære forældre 

Tusind tak for jeres store opbakning til vores pædagogiske dag, det er vi meget taknemmelige for. Vi havde en super spændende og lærerig fredag, i selskab med Camilla Glæsner fra UCL. Camilla underviste os i den nye styrkede pædagogiske læreplan, børne perspektivet, Samt leg og legens betydning. 

Nu glæder vi os til at omsætte den lærte teori i praksis. 

 

Med ønsket om en god weekend. 

De bedste hilsner 

Mette Buus

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag