BørneIntra v2.16

Velkommen til BørneIntra i Middelfart kommune

Skiftende billeder

 

BørneIntra er en samlet informationsplatforum, hvor du som forældre kan logge ind i FamilieIntra og følge dine børns hverdag, følge med i nyheder, kalendere og øvrig information. Samtidig er BørneIntra et kommunikationsforum, der giver bedre, enklere og hurtigere kommunikation både for forældre medarbejderne og ledelse.

Derfor er det meget vigtigt at du holder dig a’jour i BørneIntra

 

Der er mulighed for oversættelse til andet sprog:
Hvis man logger på BørneIntra fra en computer, hvor browseren har andet sprog end dansk, har man nu mulighed for - via Google Translate - at få oversat teksten til andet sprog.

 

Rigtig god fornøjelse!

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Skru ned for solen mellem 12 & 15

  Foråret er over os og sommeren står for døren, dermed er det også blevet tid til at tænke på solbeskyttelse igen. I Danmark har vi nemlig en af verdens højeste forekomster af kræft i huden. 1 ud af 7 danskere udvikler kræft i huden. Undgår man solskoldninger, kan man dog forebygge langt de fleste tilfælde. Jo flere solskoldninger man får, jo større er risikoen nemlig for at udvikle sygdommen.

  Så husk Kræftens Bekæmpelses 4 solråd:

  • Skygge
  • Solhat
  • Solcreme
  • Sluk solariet

  Ny app om solbeskyttelse

  Kræftens Bekæmpelse har i år lavet en ny app ”Solsmart!”. Målgruppen er de 5-10 årige og fokus er at lære børnene gode solvaner.

  I app’en ”Solsmart!” kan børnene gå på skyggejagt, smøre vennerne ind i solcreme, give dem solbeskyttende tøj på og kæmpe mod uv-stråler som en ninja. App’en kan hentes i App Store og Google Play.

  24-05-2017